Seg update..

..men har blivit lite sjuk och orkar inte med så mycket. Nu har hela familjen här varit sjuka. Först barnen, sen Vigdis, nu jag och Hallvard. Men hoppas det inte äventyrar resan på onsdag. Fick höra att jag är den enda som har säker flygbiljett till Teneriffa, känns ju bra haha. Står där på flygplatsen ensam eller nåt xD

Igår satt jag barnvakt några timmar och i slutet tappade jag verkligen tålamodet när de gjorde tvärtemot vad jag sa. Efter det åkte vi till Plaza Norte och jag letade efter min skinnjacka, men de hade inte fått in några nya utan den som var trasig hängde fortfarande kvar. Får helt enkelt åka in till Sol och kolla efter den.

Har nyss ringt hem och pratat lite med både mamma och syrran. Kul att prata med syrran som jag aldrig hör något från. Men hon hatar ju facebook och är aldrig inne på msn längre så inte så lätt kanske haha. Pratade i 8 min då jag ringde från mobilen, gick på ca 2,3€. Men om man jämför när man hade telia förr i tiden och det kostade 6 kr/min så har jag verkligen sparat idag haha. Nu ska vi ut och äta lunch.


Inte världens bästa bild men. Jag är inte en sån som kan ha smycken på mig hela tiden. Jag tycker det är fint med smycken, men ofta är de ivägen :P Och jobbigt med halsband som bara tvinnar sig runt halsen när man sover. Men detta armband som jag köpte i San Sebastián har jag haft på mig sen jag köpte det och ska försöka ha på så länge jag orkar. Gjort av ormskinn tydligen. En kul souvenir :)

Fastnat för musiken i Porsches nya reklam:


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0