Avslut 8/4 2010

Skriver det några dagar senare men..
Såg klart det sista av Madrid under dagarna. Var till min värdfamilj och tog avsked i tisdags. De fick en Kosta Boda-skål av oss och jag fick ett fint armband av dem. Viktor hade också skrivit ett kort där han tackade för att jag hade passat dem ^^ gulligt. De sa att jag fick komma och besöka dem i Oslo snart.
Vi proppade i oss en massa Tapas sista dagen innan vi skulle hem. Solade och mådde allmänt gott. I torsdags gick vi upp kvart i sju, taxin kom kvar över. Min väska vägde ca 25 kg och allt vi hade med vägde nog runt 60! Maxvikten låg på 69 för alla oss tre. Tog en sista spansk kaffe sen satte vi oss i planet. Jag hamnade bredvid en gotlänning som jag pratade med en del. Sen var det bara att åka bil i ca 4 timmar hem. Väl hemma hade syrran klätt upp sig för mig och farmor och farfar var färdiga med mat och efterrätt. Elvis fattade väl ingenting att det var en förändring hemma.

Känns lite konstigt att avsluta här redan men kan inte säga annat än att det var det bästa beslut jag någonsin tagit att åka iväg såhär. Har upplevt så mycket som man inte skulle kunna uppleva på flera år här i Sverige. Har också lärt känna en del interessanta och framgångsrika människor som förvåntat mig i sättet hur de beter sig, hur normala och snälla som helst. De tror inte att de är bättre än någon annan och försöker inte "tävla" med andra som de flesta svenskar gör (kolla bara på Solsidan för lite exempel! haha). Har fått bra kontakt med alla dessa människor och hoppas verkligen att jag ser dem snart igen. Till sommaren blir det nog lite Stockholms- och västkustbesök som det verkar.

Miss y'all already. Tack för allt, hej!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0