Långhelg!

Jag gillar bara Madrid mer och mer! Älskar Spaniens alla lovdagar också, de firar Jesus etc dygnet runt ungefär. Denna helg blir hela 4 dagar lång! För mig betyder det ledig idag, imorrn, kvällen på måndag och hela tisdag!

Idag blev det att gå upp tidigt för vi skulle åka en halvtimmes färd från Madrid för att kolla på karatetävling. Viktor skulle vara med men oj vad generad han blev när det var hans tur. Var blandade åldrar och såg mest lila bälten. Efter 3 timmar tyckte vi att det räckte, kidsen började bli lite uttråkade också. Körde in på McDonals drive-thru och spanjorerna var hur tröga i huvudet som helst. Gick inte beställa ordentligt ens på spanska! Hur svårt är det att förstå t ex Big Mac meny? Haha de skulle fått sparken hemma i Sverige det säger jag bara.. V lägger kommentar om att spanjorer är galna och det har han ganska rätt i haha. De flesta är det.

Om några timmar drar vi in till centrum för en utekväll a la Madrid! Sweetness. Blir några barer först innan det blir drag runt klockan 2 på klubbarna (Den tiden de stänger hemma i Karlstad, suck on that! hah) Här kan man iaf klubba till 6 på morgonen. Men imorgon ska jag & F dra till Rastron i stan som bara har öppet mellan 10-14 så undrar hur zombieliknande vi kommer se ut då? Good thing I never get a hangover, men tröttheten brukar för det mesta segra. Ska iaf få tummen ur och inhandla lite julklappar då. Bara två veckor tills jag drar hem, sjukt vad fort tiden går..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0