F=mg

Då var det gjort! Lite klurigt var det och jobbigt att läsa och skriva in allt via internet. Vovven är nog glad över att jag blev färdig så tidigt, slipper han hålla sig så länge. Nu är det dags att sätta igång med det andra då, helt slut i skallen blev jag efter provet. Åå så sugen jag är just nu på att köpa kläder, hittar en massa inspiration men måste komma ihåg att jag ska till tandläkaren och sjukhuset nästa månad. Sen borde jag gå till frisör'n snart också, det är inte billigt.. Hajhaj
 
 
 

-16°C

Häromdagen såg jag att det gick en dokumentär om den 22 juli, väldigt genomgående om själva händelserna. Går att se på SVT play fortfarande här: http://www.svtplay.se/. (Lång! 1½ h) Tänk att det var för ca 1½ år sen, känns overkligt. Hade turen att jag var hemma på semester och inte i Oslo då och att jag inte kände någon som blev drabbad. Men vänner och folk i närheten gjorde ju det. 
 
Snart är det väl helg igen då! Ha, tiden går så fort att jag vet inte vart jag ska ta vägen. I fredags blev det hockey; vi hade lovat att ta med våra småsyskon på hockey någon gång så det fick bli på Röglematchen då jag fick tag i jättebilliga biljetter. Redan nästa vecka stundar första provet så får väl sitta och repetera tyngdkraft etc under veckan.

Sims Logic - Sims Legit


Great youtubers

Smosh
 

NigaHiga
 
JennaMarbles

PewDiePie
 
Off-topic: Har letat efter vinterjacka men de enda som jag kunnat tänka mig har såklart varit slutsålda. Idag hittade jag den jacka jag helst velat ha i sista exemplaret i min storlek, yay! Nu kan jag inte köpa något mer denna månaden ha..

Happy holidays

En liten kik på jul och nyår. Har haft det hur bra som helst och vad man slappade över nyår haha. Därför har jag tränat varje dag nu i veckan med träningsvärk som följd, götttt. Hela släkten var samlad på julafton och jag tror att det blir fler klappar under granen för varje år. Inga pengar i paketen denna jul ;) Och för första gången vann jag bara användbara grejer på julklappsleken! Handcreme, strumpor, nagelfil, usb-minne bla. På nyår åt vi mat hela tiden kändes det som och gott var det. Avokado m. rösti, gratinerad hummer, sparris för att nämna några rätter. Sen har jag visat hela första säsongen av GoT för tjejerna och så har vi spelat som vanligt ;) Lite tråkigt att det är så lite snö kvar nu men man får vara glad att det var vitt och fint ute under julen! Att jag hållt mig frisk under vintern är ju ett under också, hela familjen blev ju sjuka innan jul. Syrran drog på sig influensa och jag tänkte "Nej, jag som hade det i våras och vill inte ha det igen".Fo
 
Kan inte förstå att det redan är år 2013, trots att jag skrivit rätt datum på alla papper än så länge. Idag vaknade jag med en sån motivation till att göra en massa saker, idéer som poppade upp i skallen. Dags att sätta igång då kanske. Har trots allt skrivit i bloggen nu så slipper man göra det på ett tag.. och läst fysiken. Först promenad, sen kaffe och sen sätta igång med kreativiteten!