This autumn

Kanske ska man skriva av sig lite när man väl lägger upp något här. Julhandeln har redan börjat, känns bra att börja i tid då det blir svårare år för år att komma på nya idéer. Vad har man köpt tidigare? Inte lätt att hålla allt sånt i huvudet. Om någon timme drar jag vidare till stan med Emma för att leta fler klappar och kläder.

Om en månad och några dagar är jag troligtvis färdig med matten, för att senare börja med fysikstudier. Det kommer vara annorlunda från vad jag är van vid att läsa!

Inte för att jag är politiskt aktiv eller ens intresserad, men måste medge vilken duktig talare Obama är. Blev lättad över att majoriteten i USA valde honom framför en ny Bush. Visst, han har inte gjort alla så nöjda men hur lätt är det att skapa världsfred på 4 år? Försök du och redogör senare för mig hur det gick. Mannen är ju bara människa.

Hoppla nu har det släppts lite biljetter till Fbk-Frölunda igen, har varit helt slutsålt. Kanske dags att beställa innan nån annan jäkel tar platserna som vanligt.