Hela da'n får hon arbeta

Vill inte börja räkna på hur länge jag har städat o packat idag o_O Var nog tur att jag slutade jobbet kl 14, annars vet jag inte när jag skulle hinna med detta. Känns ändå som det är en massa kvar. Idag fick jag en avskedspresent till, ett par örhängen av Cora. Hon är ju bara för söt! Sista arbetsdagen imorgon då, taggad. Torsdag förmiddag tar svenskarna ett sista farväl av Gardis. Dessutom kommer jag inte lottlös från grannlandet då våran avdelning vann en tävling och får varsitt VISA-kort laddat med pengar ;-) Och för er som vill veta så var Bieber på flygplatsen idag, tur att jag jobbade då. Var visst oframkomligt vid ankomst ;-)

Dewa mata

Oj vilken knepig känsla att inte jobba med de här filurerna mer i framtiden. Grymt bra kväll hade vi iaf och sista natten i Oslo. Dock kom inte alla med till stan, var nog bra för vissa att komma hem ;) Har sovit kanske 4 h och känner ångest över att lämna de bästa kollegor som finns! Men nu är det slut med Gardermoen, blir tokig annars. Har börjat packa ner lite saker så nu är det rätt tomt i skåpen. Kul att Sverige vann dessutom! De sa det till mig på tåget: "Sverige vant!" men jag bara "du skojar?"

At least there will be more seasons

Ännu en säsongsavslutning, med inledande Carry on my wayward son.

Slutar det inte alltid med att bröderna blir åtskilda på ett eller annat vis?

Picspam

Lägger upp några bilder från senast jag var hem i Sverige lite såhär sent efter.

(Bilderna ser inte alls lika bra ut som i Bridge, skitwebbläsare)

I en annan del av Oslo

Två veckor kvar, och här sitter jag nu och följer med lite i rättegången på en störd man. Många starka historier som delats. Men ja, detta är ju norden. Något som skulle passa den åtalade är livstid i thailändskt eller liknande fängelse. Vad jag har lärt mig så påstår sig nån vara tempelriddare, förgör dem :P
Nej annars då? Ska bara njuta av min lediga dag då jag egentligen skulle varit ledig i söndags, vilket var en påfrestande dag.. Skönt att man bara har en söndag kvar. Sista helgen i maj är det avslutningsfest för mig och Lo, ska bli kul!

Departed

Har tappat bort mig i hur många timmar jag suttit med högskoleansökningen nu :o Att det ska vara så svårt att sälja sig själv..


Vilka säsongsavslutningar det är, bohoo. Alltid lika tråkigt när de tar slut.
Får väl snart lägga sig då, jobba tidigt imorgon (well slutar iaf klockan 16.00)

Revelation

Tror rengperioden har börjat här i Norge. Kanske man ska se hur Ezios resa slutar då...
(gammal och grå har han blivit också)


Failbook

Facebook har inte alltid det skarpaste vokabuläret.
Numer uppdaterar jag min status med en mobilen.

Negativity

Ojha! That's a first. Tänkte väl att det var längesen jag förde över pengar, försökte kolla saldot i Skåne men det gick inte i de där konstiga automaterna. Och jag måste vänta en vecka på nästa lön! Haha. Skulle kanske betalat den lilla skvätten bensin kontant :P


Valborg

Har varit "afk" ett tag då jag varit i Skåne och umgåtts med släkten. Kusinerna tog konfirmation så hela släkten var hos dem på lördagen plus en massa annat folk, var väl närmare 30 st. Har gottat mig i en massa mat och godsaker, haft kvalitetstid med släkt och bara försökt tagga ner. Och ja det fungerade, shiet vad trött jag var på lördagskvällen. Märker vad musten går ur en när man kommer bort från jobb och Norge. Har småshoppat med kusinerna och nördat SPN på kvällarna. Slängde i oss lite sushi på valborg också, gott.

Snart sommar! Det firas med en fulsång som blir en norsk sommarplåga.