Epicness

Skitbra trailer, älskar sången till. Imorgon börjar det igen! (Kolla i HD ffs!)

Tumblr

Har börjat Tumblr:a (fint ord!) Känns mer kreativt än denna tråkiga blogg. Fast pallar inte att fixa med designen, skulle gärna vilja ha den bredare osv. Gick ju knappt att byta teckensnitt så de får bli en annan gång. Det roliga är att om man har populära tags på sina inlägg så är det lätt för folk att hitta en. Som det senaste jag nyss lade upp har redan runt 10 pers rebloggat. Precis vad jag vill, att min kreativitet ska spridas ^_^
Imorgon har jag tänkt att storstäda här, skulle behövas.


Prologue

Dagen idag har bestått av lunch på centret (eller "storsentret") och slappande ute i.. ja kan ju inte kalla det så mycket solsken men det är iaf 18 grader. Lyckades också dubbelnysa nyss, fråga mig inte hur man nu gör det, en nysning i en nysning. Har sagt upp mig på jobbet och ska snart säga upp lägenheten. Skön ledig dag, ser också fram emot helgen. Hur ljuvt är det inte att HV71 åkte ur redan i kvartsfinalen, just saying.

The joy of cosplaying

Finner "ligga med P3" lite underhållande såhär på kvällskvisten..
Back to work, trodde jag skulle ha en chilldag med 4 h jobb och 3 h kurs, men jag fick inte gå på kursen :P Ser det som att jag redan är duktig nog HA-HA. Men de tog med sig pizza till mig iaf. Herregud vad min arbetsmoral är låg nu, och inte undra på när de beter sig som de gör på företaget! Kan ju inte se till realistiska/mänskliga alternativ som fungerar för oss. Men ja, folk tror vi är robotar men en på- och avknapp.

Klädde ut mig till Katherine Pierce i helgen då jag har identisk mask, kopia av klänningen och passande peruk.

Svalkar vinden, värmer solen

Är det inte underbart!? Gissa hur jag kommer tillbringa min lediga dag.

Pixlr

Lite Samsungbilder från den senaste veckan.

Igår blev vårat fredagsmys kaffe från Starbuckis.

Kvinnodagen

Förstår inte allt fuzz det blir på facebook, tumblr, twitter etc när någon stor "kampanj" drar igång. Nu nerlusas FB av denna så kallade Kony, men som alltid har såna grejer en baksida. Folk klickar och sprider vidare utan att tänka sig för, tänker att det är för en god sak. Men säger som Wizard's First Rule (för att vara lite nördig):
People are stupid; given proper motivation, almost anyone will believe almost anything.
Kan inte säga att jag är påläst på just detta men därför går jag inte med i nåt eller skänker pengar heller förrän jag fått en bild av vad det är. Förra året skänkte jag en del pengar till seriösa organisationer som jag hade koll på, till bl a katastroffonder och sånt. Det var mitt strå till stacken så att säga, hah.
Igår ville jag bara slå någon och hade jag bloggat hade det blivit några svärord för mycket. Var verkligen en frustrerande dag, hoppas det blir lugnare idag. Jobbar ju ändå bara kvällar fram till söndag denna vecka. Nu ska jag sticka iväg till flygplatsen, mitt andra hem (sorgligt nog)!

Klok som en uggla

Nu har jag i alla fall något att läsa i sommar, ca 5000 sidor hähä. Mot Norway imorgon, bara för en vecka sen hem igen. Blir sista avsnittet av invalidos strax!