Frogdancing

En öl ute i solen och A Clash of Kings till det, inte en helt fel torsdagskväll. Lyckats fått mig en bränna idag, har nog aldrig varit såhär blek i slutet av juni tidigare! Det damp ner lite bidrag från Norge i brevlådan idag också, väldigt trevligt :) Annars flyter dagarna på, varit in till stan var och varannan dag känns det som, umgåtts med folk och levt ljuva arbetslöshet. Wow, har verkligen inte lust att skriva haha. Får göra det till en bilderblogg istället..

Midsommarlook med failad krans!

Spanien levererar

Detta måste vara den första (okej kanske andra) snygga spanjoren jag sett. Säger en del om mitt gamla hemland heheh ;)


Blågult

Inte för att jag brukar vara intresserad eller se det på tvn, men för ovanlighetens skull ska jag bänka mig framför tvn och kolla matchen mellan Sverige-Ukraina. Undra hur mycket skit de kommer slänga in på planen ikväll, skitland som det är. Pinsamt att de får hålla i EM. Heja Sverige! (Ja e Zlatan, spela futtboll)


I målarens trädgård..


Swede again

I veckan flyttade jag ur lägenheten och sa ett sista farväl till flygplatsen. Lämnade all identitet och blev civil, tog mig därifrån innan väktarna gick i strejk också, höhö. I helgen har jag och syrran shoppat loss och på söndagen köpte jag hylla på IKEA som vi snickrade ihop. Very nice att bli av med all skit på skrivbordet som bara lade sig på hög. Nu ska det bara upp en ny tv på hyllan också! Annars så har jag fixat så jag ska läsa Matte C i sommar, wiho.. Nu ska jag banne mig beställa klipptid.