Shit hit the fan

Googlar lite på vad för slags sjukdom jag dragit på mig nu. "Magkatarr kan utlösas av till exempel olämplig mat, stress och alkohol" Hey, I've done them all.

Har haft roliga helger men samtidigt jobbat för mycket så inte undra på att kroppen säger ifrån tillslut. Kommer sitta fint med 5 dagar ledigt i Sverige till helgen.

To live

Måste bara dela:

MOVE from Rick Mereki on Vimeo.


Vad vore en bal på slottet

Och självklart öser det ner snö.

tisdagdentionde

Ja nu gick det minsann snabbt att få skattekort från skatteverket, när man var ute i sen tid! Klantskallarna slarvade ju bort min ansökan sist, (jag ansökte i november!) så stressade in dit på torsdagen innan jag åkte hem till Sverige. Känns väldigt värt också då man inte ska stanna så mycket längre till ;) Mina brillor gick sönder igår sorta så får väl köpa nya när jag får tid till det. Sen har motorvärmaren pajat i bilen så lägligt till -10 grader, flyt var'e! Har märkt att jag avslutar de flesta nlägg med "nu ska jag..." så det gör jag inte denna gång.


Tooorsteen

Eftersom man blivit med smartphone nu tänkte jag blogga via mobilen, men det gick inte så bra. Måste väl ladda ner nån skit först. Segt nog är jag tillbaka i grannlandet efter en fin "trettonhelg" hemma. Har ätit 3-rätters nästan varje dag för att tjocka upp mig, spelat alfapet hos farmor&farfar, hyrt Jägarna 2 (spännande film), skrattat med syrran och gosat med djuren. Får se hur många dagar till jag pallar i Norge.. Men har lite kul grejer framöver som middag m kollegor och maskeradfest.
På nyår hängde jag i Afrika med Emma och hade det skojsigt. Fast vi var i väldigt döläge på nyårsdagen, tror vi såg på tv hela dagen haha. Var in till Karlstad en sväng också och kollade Sherlock Holmes på bio. Nu ska jag käka lite och dra igång någon film, same procedure as last year. Spelar nog lite wordfeud mot mamma också, men jag fick bara konsonanter som första bokstäver, wth!
Winning