Siren


Snart är det jag som är kung

Det har blivit ganska dåligt med målande på sistonde, tråkigt men sant. Inte blir man bättre heller när man aldrig tränar upp sina skills. Fast det är kul att kolla tillbaka på hur fördjävligt det såg ut för några år sedan! Och att det faktiskt inte blir sämre. Som denna bild är ett självklart exempel på förändringen. År 2005 var jag nybörjare på digitalmålning och Photoshop, visste inte hur man använde lager etc vilket syns tydligt haha. Dessutom var det inte så lätt att måla utan wacomplatta. De två sista är kanske svåra att jämföra på längt håll men det handlar om detaljerna och bättre skuggning.

George R. R. MartinUnder en vecka med influensa lyckades jag tillslut ta mig i kragen och följa Game of Thrones, vilket resulterade i att jag såg klart hela säsongen i ett nafs. Då jag också läst ut alla Sword of Truth-böcker så behövde jag något nytt att läsa. Klickade hem de 5 böckerna Game of Thrones är baserad på. Vet inte varifrån denna läslust kommit, men märker att det är fantasy som sitter för tillfället och att de ska vara på engelska! Det gör det så mycket roligare att läsa samtidigt som man bygger på sin engelska. Bra serie, väldigt våldsam och grafisk så vuxenfilm helt klart. Just nu har SVT börjat sända den så check it out!

Baggar

Mår skit men skrattar lite smått åt norska skadeanmälningar:
- Da jeg kom hjem, kjørte jeg til feil hus og traff et tre jeg ikke har

- Da jeg dro på jobben, kjørte jeg ut av oppkjørselen og rett inn i en buss. Den var fem minutter før tida.

– Jeg kjørte inn til siden fordi det kom røyk opp fra panseret. Jeg skjønte at bilen sto i flammer, så jeg tok hunden og kvalte den med et teppe.

– Bilen foran meg traff fotgjengeren, men han kom seg opp igjen så jeg kjørte på ham en gang til.

– Fotgjengeren løp mot fortauet, men jeg tok ham.

– Den indirekte årsaken til ulykken var en liten fyr i en liten bil med en stor kjeft.– Min skyld. Bare send regninga.

Idjit

Det märktes att det tog en & en halv ledig dag för mig att stressa ner och vila kroppen för nu är jag sjuk igen -.- FML. Idag tänkte jag ju vara lite produktiv men det blir det inget av när jag är såhär, får se om ja orkar träna lite försiktigt sen annars blir de inga fler knop idag. Har knaprat i mig en massa tabletter nu så hoppas de börjar verka snart. Får roa mig med att spela Sims eller nåt idag, se på film..

 


Love these guys..


I’m a goddamn coward, but then again so are you

Likes just nu:

- Att man kan svartlista nummer på telefonen, mohaha. Lägligt då försäljare ringer sent på kvällen mitt i veckan..
- Hårvårdsserien jag nyss beställt hem. Skitbra inpackning till håret och luktar så gott!


- Jag har ledigt i helgen och har inte planerat in ett skit.

- Några vita veckor framöver. Kommer nog få äta upp det senare när jag blir väldigt öl/vinsugen men kroppen ska få må lite bra nu!

- Senaste boken av Terry Goodkind. Vill inte att serien ska ta slut!
- Varmare utegrader!

Single awareness day

Haha ja, spread the love!

Fly me to the moon

Hej o hå! Slappar efter en skön dag i solen och träning, känner mig bättre nu också. Men ska inte ropa hej för tidigt, för som alla vet är det ju alltid stress på flygplatsen och blir man lika stressad som i söndags så kommer nog inte magsår eller nåt som en chock :P Tog premiärkaffe på Norges första Starbucks, har inte orkat tidigare för det är alltid en sån lång kö! Får stå där minst 15 min. Ledig till helgen också så då ska jag nog säga nej ifall telefonen skulle ringa.. Känner inte för att skriva nåt längre, så toodles!