Some nice memories

Lite gamla händelser som får mig att le:

► Sista skiddagen tänkte vi gena lite för att slippa en smal backe så vi körde lite offpist som slutade i en ganska snösnål puckelpist. Mina skidor fick bita i berget, bokstavligt talat.


► Går man med hästar längs en smal väg så går man inte bredvid varandra utan på led! Och gjorde fula grimaser som att det var mitt fel. För fan håll dig till kanten då idiot! Nästa gång blir det Burger King av det.

 

► När jag skulle ta bussen hem satte jag mig på 201 till Kil som vanligt. Fick säga till en ovanligt dryg busschaufför vart jag skulle och tog väl 5 min innan jag kunde få min biljett. Sen när jag sätter mig får jag se att han har knappat in att jag skulle åka till Forshaga.


► Nyss varit ute med Elvis och trodde jag skulle få se en älg eller två på språng, men istället kom det en irriterande pitbull som jag fick kasta kottar på innan han försvann.


► Morfar satte sig vid stereon och förstörde julstämningen genom att spela upp en skiva av någon de kände som spelade dragspel. Kändes mer som vi satt och firade midsommar. Kunde se en flashback av Lundqvists folkdräkt fladdra förbi midsommarstången på hagudden.


► Får se vad min lärare säger som typ blir sur bara för att jag har suttit och redigerat/skrivit ut mina Budapestbilder. Därför kontrar jag med att skriva ut en imorgon i storlek A2! Sug på den du.


► Har inte haft med mig telefonen på halva dagen för den hade jag tydligen tappat i mammas pjäxa i morse när jag skulle åka iväg.

 


► Förresten så körde jag på ett djur för första gången. En minkstackare. +5 bonuspoäng för den.


► Vad heter Therese mest omtalade verk som hon skrev i 5an?

1: Ludde och jag

X: Snobben och Snobbelina

2: Slutet för World Trade Center

► I nya rummet funkar allt, nästan. Man måste spola i toaletten i ca 5 minuter för att den ska funka ordentligt.


Shoutouts
» Becca

Jaha men då fattar jag ju haha :D

Han såg så annorlunda ut när han hade långt hår haha..

:D :D :D :D :D :D :D :D

2012-04-09 // 14:45:00
URL: http://cheetah.blogg.se/

Namn
Kom ihåg mig

E-mail (publiceras ej)

URL/Bloggadress

Commento

Trackback