TrololoTexas Rain

Sitter här och finurlar på arbetsprover och CV. Var ju sista dagen för ansökningar i måndags, några lyckades jag skicka iväg iaf. Men blev lite hastigt då jag i början av året inte hade som plan att söka någon skola i år... Men än är det inte försent med KY-utbildningarna, så försöker måla en bild till det nu.

Och så blev det konstigt nästa vecka då jag frågat om ledigt men tydligen blivit satt på vakt ändå, så bara till att stryka och få mindre vakter denna månad.. Sen kan jag nog inte resa hem förrän på fredagen, stressigt som fan kommer det bli. Men som tur ska vi sova över i Göteborg innan vi reser vidare, så då kommer jag bara åka 59 mil den dagen :) Hoppas det blir finväder när vi ska dit, har ju trots allt värsta sommaroutfiten haha, bla de här skorna ska jag ha med. Men ska inte be om för mycket, hade ju iaf väldigt tur med vädret när familjen var här. Enligt prognoserna skulle det varit pissregn varje dag men det kom inte förrän de åkt hem. Tänk, nu är det bara 1½ månad kvar! Bara för det har flygen börjat gå senare på lördagar, enda kvällen man stängt tidigt förr. Men vad gör det när det bara är ca 3 lördagar kvar ;)

Company

Har haft en skitbra weekend med familjen som kom hit till Oslo. Nedan följer lite av många bilder.


Some nice memories

Lite gamla händelser som får mig att le:

► Sista skiddagen tänkte vi gena lite för att slippa en smal backe så vi körde lite offpist som slutade i en ganska snösnål puckelpist. Mina skidor fick bita i berget, bokstavligt talat.


► Går man med hästar längs en smal väg så går man inte bredvid varandra utan på led! Och gjorde fula grimaser som att det var mitt fel. För fan håll dig till kanten då idiot! Nästa gång blir det Burger King av det.

 

► När jag skulle ta bussen hem satte jag mig på 201 till Kil som vanligt. Fick säga till en ovanligt dryg busschaufför vart jag skulle och tog väl 5 min innan jag kunde få min biljett. Sen när jag sätter mig får jag se att han har knappat in att jag skulle åka till Forshaga.


► Nyss varit ute med Elvis och trodde jag skulle få se en älg eller två på språng, men istället kom det en irriterande pitbull som jag fick kasta kottar på innan han försvann.


► Morfar satte sig vid stereon och förstörde julstämningen genom att spela upp en skiva av någon de kände som spelade dragspel. Kändes mer som vi satt och firade midsommar. Kunde se en flashback av Lundqvists folkdräkt fladdra förbi midsommarstången på hagudden.


► Får se vad min lärare säger som typ blir sur bara för att jag har suttit och redigerat/skrivit ut mina Budapestbilder. Därför kontrar jag med att skriva ut en imorgon i storlek A2! Sug på den du.


► Har inte haft med mig telefonen på halva dagen för den hade jag tydligen tappat i mammas pjäxa i morse när jag skulle åka iväg.

 


► Förresten så körde jag på ett djur för första gången. En minkstackare. +5 bonuspoäng för den.


► Vad heter Therese mest omtalade verk som hon skrev i 5an?

1: Ludde och jag

X: Snobben och Snobbelina

2: Slutet för World Trade Center

► I nya rummet funkar allt, nästan. Man måste spola i toaletten i ca 5 minuter för att den ska funka ordentligt.


One mind, any weapon


Skärtorsdag

Åh vilken härlig morgon. Äntligen fick jag den lugna stund jag behövde på jobbet. Hann klart med det mesta innan jag ens öppnade, stod och målade en liten påskteckning och bara lyssnade till tystnaden, så länge den varade... 4 timmar var jag ensam men just idag var det väldigt skönt. Efter jobbet blev det kvalitetstid med Jen, alltför längesedan sist. Precis när vi åker från flygplatsen och jag klagar på att jag missade att tanka då priset var 14,17 kr/liter en morgon jag var sen till jobbet (priset steg sen till 15,75 kr efter bara några timmar) så tvärbromsar jag när jag ser siffran 14 på tavlan. Svänger fort in och slänger i några liter! Oj att man kan bli glad över en sån grej haha. Men 15, närmare 16 kr, är absolut inte okej för bensin. Speciellt inte i oljelandet Norge.

Imorgon har vi ju stängt, men vet inte vad jag ska hitta på den lediga dagen. Allt annat är också stängt! Surprised över att jag äntligen hittade yoghurt i lite större förpackning igår, väldigt passande såhär 2 månader innan man ska flytta från landet! Förresten så vet vi vad jag och Emma behöver ta för kurs i sommar:
Jag stavar kasst och slarvigt på telefon, Emma gör det oavsett skrivmedel ;)

No more respect for you

En riktigt jävla förbannad dag! Allt går ju åt pipsvängen. Och så gör ju FBK troligtvis sin sista match idag, om de inte vänder på hela steken med start snart, men det känns för otroligt. (Ja vi Karlstáfolk blir bittra då, vi har blivit för bortskämda med guld helt enkelt) De verkar ju inte ha spelat så bra detta år så då kanske vi inte förtjänar att vinna. Sorry för ett negativit och tråkigt inlägg men måste skrika ut på nåt vis.. Nää nu kommer jag tjura resten av kvällen sen lägga mig tidigt o hoppas på en bättre dag imorgon!

More happytimes, please yees?

I wish they were Golden Gated

Har kollat igenom och redigerat lite bilder från USA. Märkte även att det var en del som inte var rensat haha. Fick ju med oss så mycket bilder hem. Så här har jag gjort en bild till Emma, som ett grattis till jobbet! :)

April April

http://nwt.se/karlstad/article1082201.ece
Årets aprilskämt? I mean c'mon, Sven Simming och Kurt Landgren? haha.