Series of the autumn

På dagen har jag sett andra avsnittet av denna serie som börjat igen, I LIKE. En annan som har säsongspremiär ikväll är:

 

 

My favorite :D Som har de bästa bloopers i tv-världen. Roliga, larviga och snygga män.

Sen har vi fler som både startat och snart kommer i rutan som HIMYM, 2½ men, Dexter mm.


Don't stop believing

Nästan hela dagen har gått, och finally har jag gjort klart uppgift 1 i kursen. HAHA 4 sekunder maygod. Hur ska detta gå? Huvudvärken börjar komma krypandes, och jag tror det är dags att göra lite nudelsoppa. Tänkte kolla in filmen Thor sen, hoppas den är något att se. Har fixat en så passande halloweenoutfit till en eventuell fest med jobbet, har något med flygplats att göra. Och nej jag ska inte vara korv med bröd, men det tycker jag någon av de andra kan va :D Annars för er som har huvudbry över att hitta rätt, här kommer räddningen!:
http://www.etrendstore.se/naughty-knot-p-970-c-739.aspx
Kalasbra! :3

There's a party on the rooftop top of the world

Gissa vilken låt som spelas på radio P5 norge konstant? ;) Får USA-feelings över den.

 

Har hunnit med besök hos tandläkaren, har också sprungit runt och testat nya kameran. Den har inte gjort mig besviken än ^^ Looking good. På lördag blir det lite sådär sent firande av min födelsedag, så får baka kaka imorgon. Tydligen elitseriepremiär i hockey idag också, heja heja.

over and out


$$$

Kan visa lite skit jag köpt i USA i brist på annat ;)

Forever 21

Converse

Guess

 

Massa Victoria's secret undies

 

Nu har jag bott i Norge i ett år, känns som längre. Men ett år är också en tid. Tillräckligt för mig att vilja göra något annat nu ;) Norge kommer ju alltid att finnas kvar. Jag har haft flyt med ledigheten också, suttit ute i solen i shorts och det har känts som sommar igen. Kommer väl en iskall vargavinter i år också. Nu ska jag kolla hyllningen från Kinnarps.. usch. Sen blir det nog något mer gladare, som Big Bang eller så.


Fandoms

How can one not love this? :D

Som tur är så börjar alla bra serier till hösten, hjälper mot höstdepressionen lite.


Boring people are boring

Har snart denna hemma :D Halloweendräkten är beställd också, blev dock inte den jag tänkt men det får duga ;) Gick förbi Robyn på jobbet igår också, men är inget fan av henne så ville inte säga hej..

 


"We have a tiger in the bathroom. We need no penthouse and hot tub!"

Är för trött och jetlaggad för att göra något men ska försöka ge en hint på det som hänt i USA!

Hann med lite shopping i San Francisco innan vi drog till Las Vegas. Ett ord wtf (eller omg). Det var asvarmt så vi orkade inte gå runt i staden så mycket under dagen och turista, var verkligen inte beredd på sån hetta, utan vi gick igenom affärer och låg vid poolen på hotellet. Vi blev inbjudna på fest på Hard Rock där man började kvällen och sen gick vidare till ca 4 klubbar till under natten. Askul kväll! Andra kvällen mötte vi mexare på hotellet och råkade tappa våra "pokémonkort" ;) Sista kvällen gjorde vi Hard Rock-tur igen. Hängde i VIP med våra nyfunna vänner under Vegastrippen, kramade ormar, sov lite, levde på chips, vatten & alkohol. Och just det, jag sprang nerför halva The Strip sista kvällen för att se showen på Bellagio som slutade vid midnatt, tror ni inte showen är bara ca 3 minuter då... besvikelse. Det är allt ni får veta här! What happens in Vegas stays in Vegas. Kan säga att det förstört mitt festliv eftersom man aldrig kommer ha lika kul på en fest igen sålänge man inte är i Vegas. Och det är jävligt billigt om man är tjej! Fick nästan allt gratis!

 

Tillbaka i San Francisco shoppade vi lite mer, promenerade på Golden Gate, gick på Alcatraz som var väldigt häftigt och intressant. Gillade audiotouren där gamla fångvaktare och fångar berättade om händelser. Vi gick också på zoo, Fisherman's Wharf, basebollmatch som var en överraskning till mig och Marri från Emma, smakade vin i Napa Valley, åkte nerför Lombard Street, testade på amerikanska populariteter som Jamba Juice och Frozen Yoghurt, hade playdate i poolen i Sean Penns tidigare hus, tog en dagstripp till Santa Cruz och blev röda osv. Allt det hela har varit awesome! Dock var vi inte beredda på att SF skulle vara en sån Fogcity så det var lite tråkigt ;) Men trots dimman hade vi tur med vädret!

 

Har nyss packat ur resväskan, som var överfull! Har också 10 GB bilder att rensa senare. Nu ska jag sova vidare. Är som tur ledig i helgen så drar back till Sverige imorgon eftermiddag för att bota min jetlag!