"Snobben har just handlat blommor. Han ser en buske på vägen hem"


Mitt söndagspluggande med epic music till. Snoopy i 3D. Självklart val då vi hade en bokhit med honom i 1:a klass.

Fernando Fails


Skrattar åt livets goda stunder ;P
Denna dag har fått mig på lite bättre humör trots att det inte kändes som en bra dag imorse. Kanske för att jag slapp tänka på problem som ligger framför mig, för att jag bara levt i nuet. Kanske för att jag fick en fin inbjudan till maskeradbal i januari vilket gör att jag har en "bra" orsak till att äntligen köpa den venetianska masken från Italien som jag suktat efter länge. Kanske för att jag fick 50% rabatt på matvaror idag då jag trodde jag bara skulle få 10%. Kanske för att Emma snart flyttar hem till Sverige. Kanske för att det inte är långt kvar till jul då jag får träffa min underbara släkt och får ett avbrott från vardagen. Kanske för att jag har fått 1000 lax från jobbet att handla för på sportbutik.
Kanske för att man behöver ha en sån här känsla då & då, annars skulle man nog gå under.
Ett minus idag var de 800+ som jag behövde betala för nya linser. Annars blir det nog 5 av 5 toasters dagen till ära:)

Aye Aye

En flera år gammal skiss som jag gjorde färdig idag(!)

Lyckliga gatan

Herredjävlar vilken San Francisco-dimma hela vägen hem! Såg max 50 meter framför bilen. Nu är det höst o kallt minsann, bu. Förresten fick jag nästan sålt bilen igår också, skjutsade iväg kocken som var helt amazed att jag körde en V70 Classic, sen kom vi till en Volvofantast. Problemet var att han var norsk.. Men oj vad han kollade runt på bilen haha. Varför kan inte svenskar uppskatta fina bilar lika bra som norskarna?
Och hör här - söndag och det var en förhållandevis lugn dag på Gardermoen! När hände det senast en söndag? Imorgon är jag ledig, men ser en inte så ledig dag framför mig. Måste plugga.
Gonatt!
Projektet jag sitter och svär över

I ain't gonna quit

Det skär lite i hjärtat när en katt sätter sig utanför fönstret och piper lite när den hör min röst precis när man kommit hem från jobbet och tittar in i hopp om att man ska märka den. Har ju ingen aning om den är hemlös eller så, och som en kattälskare gick jag ut och kollade om den hade halsband vilket den inte hade. Gav honom rökt skinka så då blev han väldigt kelsjuk ;) Sen markerade han sig nog som kung över detta hus då han satte sig på mitt utebord. Undra vad hyresvärden säger om det? hah.

 

Imorrn skulle jag vara ledig, men när jag klagar på lite pass och dåligt med pengar så kan jag inte direkt säga nej när någon undrar ifall jag kan ta deras pass. Så min 3D-uppgift lär inte bli klar på länge! Jobbhelg i helgen också, bara sena pass. I helgen var jag hemma och fick finally se sista Harry Potter-filmen, inte för att jag hängt med så bra innan haha, men sista filmen var bra. Över förväntan faktiskt, mer i klass med bokserien än de tidigare filmerna varit. Tror jag har nästan 3 dräkter att välja mellan på Halloween men eftersom jag inte kan gå på jobbets fest så tror jag att jag vet vilken dräkt jag ska ha i Arvika. Emma flyttar ju hem om ca 3 veckor, sjukt!