Yr

Daamn vad det blåser ute! Hoppades på att stormen dragit förbi vid det här laget... blir nog inte mycket sömn inatt nej.
Handlade på Duty Free idag då vi hade 20% dagen till ära, nice! Lite svårt att välja parfym dock då man är helt täppt i näsan haha. Ska släcka nu eft jag börjar 7 till morgonen. Öronproppar hade varit något? Natti

A day in november

D2 Dragon Alpine Goggles Gul/Blå/Vit
D2 Dragon Alpine Goggles Rosa/Vit
Hjälp villka grymma googles. Men ofta fel färg inuti, och såå dyra.
Har i pricip handlat klart mina julklappar nu som jag ska ge, känns bra! Har också försökt jobba en del i november så man får något i kassan. Sitter och slappar efter 11 dgr med jobb, ska laga mig mat och annat sånt husligt. Berit klagar utanför medan jag sitter inne i värmen med kaffe och kladdkaka.

Iron

Har inte kommit någon snö än men det är redan slask ute...
Blir galen på denna dimma som intagit Oslo, inte bara är det extremt ansträngande och farligt att köra hem utan det påverkar hela flygtrafiken också. Så hej hard work work, var supermycket folk på flygplatsen idag, och hälften av planen försenade. Sen trött som man är ska man se nåt i dimman. Bambupinnarna gör inte mycket nytta vid vägkanten, för vi alla vet ju att bambu inte är något självlysande virke..
Annars har vi ätit Nonstop på jobbet och stekt lite bacon till mig själv, gott var'e. Måste tröstas med något efter en sån dag med ömma fötter.
Aviciiii! (blev partysugen nu :P)

Baluu

Camcaps over one year. Vissa är jag olik mig på tycker jag :P
Hemma i Sverige nu, ingen skit det.

Äntligen färdig!

Blev helt ok trots hans damprörelser. Men mindre huvudvärk nu framöver när jag iaf är klar!
Ha-ha, igår var det kaos kan man säga. Någon cupfinal mellan två norska lag, big deal snackar vi om här, ~20 st extrainsatta flyg plus att det varit radarproblem under veckan. Glad glad att jag slutade klockan fyra. För redan på morgonen hade man häcken full... Jaja, händerna iaf..
Spånar på lite julklappar, de får nog bli inhandlade över internet. Smidigt och billigt! Får inte så mycket tid över när man bara är här och jobbar under dagarna så. Till fredag blir det hem igen, ska bli skönt. Har tom städat hela lägenheten idag, dvs moppat golvet också, så efter allt jobb idag ska jag ställa mig i köket återigen för att unna mig negerbollar.