sweet dreams

Gah jag dör över Nicole Millers klänningar. Ge mig! Kostar ju bara en sisådär 5000 var, det är jag väl värd? Seriöst, vore man rik.. Har iaf beställt mig 2 klännigar från Nelly.com. Hoppas de sitter bra!


Unstable

Hemma efter en välbehövlig semester. Kändes som att vara hemma igen :) Blev dock lite stress i Frankfurt då planet var försenat och när vi landade hade vi ca 15 min till nästa skulle gå plus att jag var utan boardingkort. Men de väntade in oss och hade korten färdiga vid gaten så hann med. That's Lufthansa for you. Förresten älskar jag Münchens flygplats. Stort och tyst, bra shopping och så bjuder de på gratis kaffe! Awesome.

 

Trodde jag hade söndagen ledig men ska visst jobba så nu blir det 9 dagar på rad, sen den 27 kommer jag hem till Sverige. Lite besviken på vädret här också, sol ibland men blåser och är kallt, regn omvartannat. Annat var det i Madrid där det var varmt att gå i kortkort. Fick med mig lite grymma grejer från Desigual för nästan €200 haha, men hade varit det dubbla om det var köpt i Sverige.

 

Idag fyller bästa syrran tonåring också - Gratz!

 

vacker låt..Madrid

Kan vara tid för att stressa ner, men ska inte säga något. Nu är ansökningarna inskickade, pappa håller på med att bränna skiva till arbetsprover som ska skickas, jag har i princip packat klart till imorgon.. Regnet faller ner utanför, känns skönt att kunna lämna Norge för ett varmare och soligare Spanien. Så fick jag reda på att jag blivit bokad till Las Vegas i augusti med flyg och hotell klart, inga fel med det! Är så taggad inför USA-resan så jag vill resa redan nu :) Får hoppas på att det inte blir några fler jordskalv eller något bombhot mot planet imorgon utan att det går smärtfritt fram.

 

Jag har lyckats så fint de senaste dagarna med att få in fingrarna i kassan så att en vass grej stuckit mig mellan naglarna och varje gång har det börjat blöda. (Är det inte det så böjer jag dem bakåt). Alltid något man skadar sig på. Oftast brännskador då, jäkla grillarna och grejer. Men det värsta är luften på flygplatsen. Det är så varmt att man orkar knappt något och det kan verkligen inte vara lagligt att ha sånt arbetsklimat. Har en fläkt som blåser rakt på oss men det blir knappt någon skillnad. En till sak jag ska göra - skriva klagobrev till dem om det, när jag nu får tid.. Så, om en timme jobb i fördjävligt klimat sen hemma vid 21.00 blir det stup i säng. 09.55 imorgon drar jag mot varmare breddgrader. Ha de!

 

Lite packning till min lilla väska.


Ghost rider

Efter lite fixande o trixande hoppas jag på att det lyser som det ska. Kan snart kvalificera mig till hobby/amatörmekaniker! Haha. Med guidning från pappa och silvertejp så sitter det på plats. Men ja, ska väl inte ta ut segern i förskott va. Nu har jag bara 99 andra grejer att tänka på och ordna. Striessa strieessa, som knäppisarna från skåne sa. Bla är det dags för jobb, kunde inte kommit mer opassande haha. Men that's life. Ska ta ut lite handpenning till Madrid eftersom lönen kom idag. Inte mycket att hurra för men det var något. Dessutom missade de att betala ut för 2 h igen så det är bara att följa upp på det. Ha det gött i solen foks.

TVD

Tv-serien när den är som bäst! Wow säger jag bara om torsdagens avsnitt. Ni som inte följt har verkligen missat något. Bättre än True Blood nu faktiskt som blivit sämre i säsong 3. TVD ftw!


Mr. Saxobeat

 

 

Sitter och skriver brev till yrkeshögskolorna. Ojoj det ska vara så omständigt så med perfekt portfolio etc. Den länk man har uppe och använder flitigt när man skriver personligt brev eller uppdaterar sitt CV måste ju lätt vara synonymer.se!


Fint med baksmälla när man skulle jobba igår, wieo. Men hade kul kvällen innan även om det finns lite luckor och sånt. På lördag kör vi igen! Men blir nog mindre med rusbrus då.

 

För övrigt så åker jag till Spanien om en vecka och så har det beställts biljetter till USA i sommar! Kommer bli awesome alltihopa. Hur kan folk säga att perioden när man är mellan 20-30 år går sakta? Jag tycker åren springer iväg.

 

Förresten, någon som vill va med på att köpa en Camaro? :D Är det någon gammal bil man vill ha är det ju en sån! Fast cabbad ska den vara.