God my oh!

Herrejävlar! Finns en sittplats kvar till Final 2 hemma i Löfbergs Lila arena! Fancy for it?

Beställde mina biljetter till final 1 för en stund sedan. Inte mycket att välja mellan där heller men det försvann lite platser då och då, reserverade som gick tillbaka till lediga. Jobbar den 9 april så kan inte gå på den matchen. Får bli första för att bara få känna stämningen igen. Hoppas innerligt på att FBK förlorar 2 matcher och avgör den 6 matchen för enligt mina beräkningar har jag ledigt den helgen och kan då åka hem och se matchen! :D haha. Ska inte hoppas på för mycket..

 

Har från och med fredag ledigt 6 dagar i sträck :D Sweden, I'm coming home.


All in

Kan säga att min korta 20-minuterstur hem från jobbet är rena safarituren. Mötte en hare, räv och älgko med kalv under samma tur häromdagen. Slitsamma dagar så gött att vara ledig idag. I need it. Bara 4 dagar kvar sen hem till Sverige! Känns som alltför längesedan.

Gillar Adidas nya reklam:

 

och en gammal goding: http://www.youtube.com/watch?v=3Zd_khk6zXo

Ufo

Herrejävlar! Känns som jag bara skriver om hur jobbiga arbetsdagarna har varit och det blir bara värre haha. Men igår alltså... Fyfan vilken dag. Rush ända fram till klockan 9 på kvällen, sen var det kunder hela tiden fram till stängning. Fick aldrig någon direkt paus. Och på eftermiddagen stod alla plan stilla i över en timme pga nån vilsen typ som flög in i Gardermoens flygområde, villket orsakade förseningar hela kvällen/natten. Gick upp med pengarna klockan 24.00 och då var det fortfarande plan till Bergen som skulle gå 00.30.

http://www.expressen.se/1.2377961#comments

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10091539

Enda positiva med dagen var att Färjestad vann på bortaplan och att bilen ville visa hastigheten jättelänge.

Å jag vill hem. Har inte varit hemma på länge. Måste sätta mig in i deklarationen och snart bestämma när jag ska till Madrid!


Full moon

http://www.bbc.co.uk/news/world-asia-pacific-12725646

http://www.abc.net.au/news/events/japan-quake-2011/beforeafter.htm

Har skänkt pengar. Kändes som the right thing to do :P

 

Wierd hemresa från jobbet: studerade fullmånen och tänkte att jag inte kommer kunna sova ordentligt inatt - så plötsligt släcks hela instrumentpanelen ner i bilen och det lyser varningstriangel och står att jag ska kolla infodisplayen. Grejen är att det står inget i displayen, mer än att jag lyssnar på P5. Hände ju något liknande för mamma när hon hade bilen, nåt med fel med prestandan, men då gasade hon upp ordentligt och det var svinkallt ute. Inatt är det nollgradigt och jag hade jämn gas... Men alla lampor tändes senare igen, gaspedalen och bromsen funkade iaf så vet inte om de kan va någon säkring eller shit.

Kan ju säga att väggen som skulle stänga in oss från kunder på jobbet hjälper inte särskilt mycket. Lika mycket folk ändå, enda skillnaden är att de inte kan bilda kö ända bort till O'learys nu. Skulle varit ledig idag men fick hoppa in på ett pass, men det ger mig iaf ledigt nästa söndag! Sista avsnittet av solsidan idag också. Sparar det till imorgon, annars kommer jag väcka grannskapet när jag skrattar högt för mig själv som jag gör när jag kollar på det programmet.


Passa dig för Ove Sundberg som dyker upp i fönstret under månskenskvällar.

Hände det någonsin mig skulle jag shit my pants.


Ski ski

Har haft ledigt i fyra dagar och haft det gött! Oslo, Skid-VM, kortspel, shopping etc. Visar i bilder:

Semla!

Påväg till Oslo

Karl Johan

Charlotte Kalla gjord med motorsåg

Avslutade med lite skidåkning. Kände mig inte som någon Hellner precis, ho vilken kondis! Not.