Gräsplan

Har ena kusinen här på besök så vi har nyss varit iväg och slagit några golfbollar haha. Funkade bra när man inte behövde styra den åt något särskilt håll eller så. Fick nyplockad svamp till lunch idag och annars är det typ filmväder så vi har slappat vid tvn.

 

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/oslobomben/artikkel.php?artid=10080746 - Nu är det lite noggrannare. Tycker det var lite sjukt att jag kunde resa hela vägen till Madrid (med mellanlandning) utan att visa pass pga detta Schengen. Ska kolla lite på rättegången nu som varit.

Ciao


Kondolerar

Tankarna går till de drabbade. Hörde som tur att alla jag känner är ok, fick själv oroliga sms. Om man nu kan vara ok under dessa förhållanden. Hela världen är med er. Att detta händer där man bor känns så overkligt, bilderna såg ju knappt ut att vara från Norge - ser ut som ett slagfält i Gaza. Från 10 döda bekräftade till 91 under natten...

 

En drabbad persons blogg

 


Feeeeeeerie

Nu är jag hemma på 2-veckors efterlängtad semester! känns kul att det börjar med regn då, not. Men gött att vara hemma i vilket fall som helst. See you in 2 weeks!

 

 

W.I.P

 


Folket på Galtvort

Vårt kära grannland översätter saker så fint så här är ett litet dedikerat inlägg om Harry Potter.

 

Humlesnurr (Dumbledore)

Langballe (Longbottom)

Pussi Pomfrit (Poppy Pomfrey)

Snoppen (The Snitch)

 


Fifties

Pratade om fantiserade om hur det blir när de ska göra om på jobbet. Ryktet går att det ska bli i 50-talsstuk. Fantasin flödade iväg och vi fick fina idéer på hur vi vill ha det. Kanske ska skicka en skiss till kontoret? Här är en liten kik på hur vi skulle vilja se ut :D (Ok de fyrhjuliga rollerbladsen kanske var att ta i, men coolt!)

 


Vad jag gjort

Är skyldig för att ha tagit en färdig design. Varför? Jo för den gamla kändes mer och mer rörig och TBH, jag har haft den ganska länge nu bara att jag ändrat färger, bilder, typsnitt etc. Sen har jag absolut ingen tid till att sitta och designa en ny från scratch. Så tog en som förhoppningsvis ser lite renare ut och passar mina inlägg.

 

Ful-moment från idag: Jag letar efter skor och frågar i kassan om de har i storlek 37. (som de nästan aldrig har!) Hon klickar lite på datorn och frågar om det var storlek 32. Norskar! 37 låter inte alls som 32, (tooo och sjiu) lär er. Och hur skulle det se ut med en normalstor 20-årig tjej som jag med bara 32 i skostorlek - haha!

 

Har läst igenom gamla inlägg etc. Roligt att se vad man gjorde för några år sen. Här är utdrag med sköna kommentarer:

Jenny
HERREGUD! jag bara älskar din outfit!!! tröjan från Gerds mode va? :) 
-Å ja, eller om det var gammalt & nytt, kommer inte ihåg!! Det har ju lika snygga kläder på båda ställena hihihih!!! ...xD

Emma
Therese du behöver ett jobb nu! :P
-Ser du inte vilken fin sysselsättning jag har - Wannabee-blondiebloggare och modeguru?!

Emma
Jo men med fyra läsare så kommer du inte så långt ;)

-Pessimist där, nåja lite mer har ja allt


Tease

Igår skulle jag varit ledig men fick hoppa in på köket. Slapp iaf ta kunder, ett plus. Sen blev det skypefest, hah. Imorrn ska jag försöka få kontakt med Emma också "på andra sidan". Drar ju snart iväg! :D

Nu är det bara 1 vecka till semester! Sjuk söndag förresten, jättelugn dag.

 

mmn godnatt ;)


'Can I shoot her? 'Not in public..

Dagens hatobjekt: Idiotcyklister som tror de är på något slags Tour De France och cyklar mitt i vägen. Ropade "förbannade idioter" (något som jag säger varje dag i trafiken) och det kändes något bättre av att jag hade sidorutan nere. Men de är väl för stolta för att ta till sig något.

In other idiot news - några bilar hade blockerat körfältet på jobbparkeringen imorse, fin böteslapp de lär ha fått ! :)

 

Är glad över att arbetspasset är slut, mycket att göra imorse såklart, men annars var det inte riktigt en vanlig söndag idag. Fanns stunder då det lugnade ner sig. Vilar mina fötter, slitna hälar. Ska snart käka vitlöksbaguetter, det får bli mitt helgmys. Blir inte så mycket annat under jobbhelgerna. Är less på att jobba. Hör på andra att de känner samma sak. Jag tror folket på Gardermoen behöver lite semester ganska snart! Skatteåterbäringen har rullat in för vissa också, dock inte för mig. Samtidigt kan det vara bra om jag får den i augusti eller så, får man pengar efter semestern också.

 

Over and out


He's adorable

Ny favoritkaraktär i serien :D