Nyttigheter

Gjort något nyttigt och städat hela lägenheten. Känns gött när man är klar med det. Nu återstår bara det tråkiga, att laga mat. Har det jobbiga passet idag - 16.30-24.00, bu. Men ledig imorgon! Undrar vad jag ska hitta på. Dra ner till byn och gå i lite affärer kanske? I dunno. Har en del utgifter att ta tag i så.. Leva snålt.. Baybay.

Just sayin'

träningsnarkomaner, folk som inte är nöjda med sin kropp etc, detta borde vara en motivationsbild. Något att sträva efter:

Ha kött på kroppen och bära upp det lika bra som denna snygga kvinna, haha.


You got blood on your dirty hands

Back in Norway efter en jobbig bilresa :P Kommer in på flygplatsen senare under dagen, tänker shit vad mörkt det är. Visar sig att strömmen hade gått under dagen, hela Jessheim var strömlöst så de fick stänga ner storcentret haha. Men lagom till att jag skulle börja klockan 4 fick de igång strömmen igen på flygplatsen -.- Hade varit gött annars, gick inte att tappa läsk eller öl, inga grillar på. Det enda som funkade i princip var kassan :D

Fick sen reda på att jag kom 3:a på tävlingen som vi hade på jobbet! Sålde 281 extra pölser eller något sånt hehe. Så jag fick ett litet tredjepris. Fifan nu blir det kallt om dagarna också!

 


Lite spänning i vardagen

Chansade lite och färgade håret på mig själv nyss, för lite spänning i vardagen (jaja, vet att det är helg) Har dessvärre kommit till stadiet där jag inte har kvar min fina blonda färg längre. Man blir gammal, gråhårig. Nja, mörkblond/råttfärgad till en början så nu är jag inte längre ljusblond. Vet inte riktigt färgen än då håret inte torkat. Nyss kollat på Solsidan här hemma, kungligt bra. 

Har provat ca 20 jeans denna helg, har som sagt inga byxor att ha på mig så det var kris. Men idag gav det äntligen utdelning! Drog in till city och hittade mig ett par! Så nu vet jag var jag kan köpa byxor.

Funkade bra med att jobba så många dagar i rad, trodde det skulle vara kämpigare. Lyxade till det med våfflor en dag på jobbet och gick jämt över till grannen UC för att få lite jordgubbssylt. Tro fan att jag måste betala för den! Lame. Och gissa hur mkt med min rabatt? 3 kronor... Oh det kunde man inte bjussa på. Går ju inte att vara givmild här inte.

Snart blir det sista Morden i Midsomer :)


Jag vet inte

Ska till jobbet igen om inte många timmar, typ 8 :P Får nog bli lunch a'la jobbet imorrn, för hinner inte laga något nu och igår köpte jag mat på både UpperCrust och PizzaHut, haha hungrig.

Trevligt i fredags då varorna inte hade kommit klockan 20 som de skulle utan de kom efter 23.00 då vi hade stängt och skulle upp med pengarna. Bara att gå tbx och packa in skiten. Vill så gärna bara resa härifrån just nu, Miami nu tack! skönt blir det att komma hem på fredag. Har tid på verkstan nästa måndag också så hoppas de fixar läckaget!

Och syrran, jag vill shoppa när jag kommer hem! Behöver byxor...

Fick ett oroväckande besked igår också, fan.


Bromsljus

You think I should update? Flyter på som vanligt här i Norge, jobbat plus hade ledigt i helgen. Skön-T. Då passades det på att fira Siri som snart fyller år. Oj, nu blöder jag från fingret. Paus.

Så.. Ja, blev fest i helgen, lite sömn och dagen efter drog jag och hälsade på Jenny. Fick se att bromsljuset inte fungerade heller så ännu ett problem med bilen. Upp klockan 5 igår morse, öppnade på jobbet och hade kurs i slutet. Drog sen ner till Jessheim för en shoppingtur! Clas Ohlson... Handlade bromsljusen och nu är de installerade och klara. Nu återstår bara att se vad som händer med kylaren. Fyllde på senast igår.. Får nog ta av min lön och få in den på verkstad.. Wiho.

Har äntligen tagit mig an diskberget, nu återstår bara att komma på vad jag ska laga för mat. Jobbar sent alla dagar fram till helgen, och kommer jobba 11 dagar i sträck nu så tar nog ett tag innan vi hörs igen! Tc!

Jag och syster hähä.


AAGH

Vad jag är förbannad på just nu: McAfee och norska skattekontoret.
Plus är att det är soligt och bara -2 grader i norge!

Har packat upp allt och ska snart iväg till jobbet. Har passat på att se filmer som Sorcerer's Apprentice och Robin Hood hemma samt ätit upp mig lite ;P Inhandlat ett element också så jag inte skulle frysa här borta, men idag verkar det inte behövas iaf! Nu är man tillbaka i den tråkiga vardagen igen.