Kleine Mullvad

Hemma i Sverige. Äntligen duschat i varmvatten :P Sis kommer snart - mat. Sen ska det åkas skidor hela helgen.

 

 

Gör en egen sång:

http://gobarbra.com/hit/new-3d58f45ff7471ed09a57c8033aa808e8


Morgonfrilla

Och det fortsätter snöa, I don't like it alltså. Lägger sig ännu mer på de redan 3 meter vi har här i Norge. Fick jobba sista vakt igår istället för 13.00 eftersom folk var sjuka. Men idag ville jag faktiskt ha mitt 13-pass. Inte så himla ofta jag har det så passa på. Inget varmvatten har vi heller så fick tvätta håret i kallt vatten igår -.- På torsdag ska det tydligen komma tillbaka, men då är jag i Sverige så spelar ingen roll. Nu ska jag slänga i mig lite frukost (har inte mkt till frukost kvar), måla lite sen dra mot jobbet.

 


Det ordnar sig

Åh orkar inte blogga egentligen, orkar inte med mycket just nu. Lite less på allt. Kände det redan igår, hade lite "djupt" samtal om framtiden också haha, är nog lite stressad för framtiden ja. För att leva livet överhuvudtaget. Sen är det lite saker som jag inte kan styra riktigt heller, som jag egentligen borde kunna.

Samtidigt ska jag vara glad för det jag gjort än så länge medan andra inte gjort ett skit. Men något fattas, jag vill mer...

Jag och Jenny bestämde oss för att gå ut och ta en öl på lördag, de få timmar vi har ledigt samtidigt och det ser jag fram emot. Behöver verkligen det just nu..

Men lyssnar till Timbuktu - det löser sig. Förr eller senare.

En Telenorsnubbe plingade nyss på haha. Prata med husägaren sa jag. Och Saaben gick igenom besiktningen idag, det ska jag väl vara glad över.


Will you be my valentine?

Vilken jäkla dag igår, kan bara säga det alltså. Men kolla vad vi fick av da boss, sött ^^

Första gången jag fikat på jobbet! haha. Fick en liten Valentines-gåva också.


Antarktis

Sviktande väder oh yes. Jäkla snö nu räcker det! Ställer bara till med besvär när man ska köra till/från jobbet. I fredags drog jag till Nes(!) iaf, aldrig varit där så var ett projekt att hitta fram till rätt hus haha. Sminkparty o fest efter det typ. Jag skulle nog aldrig kunna tänka mig att bli sån där homeparty-säljare. Not my grej. 
Var ledig hela helgen o tog mig en skön 7km-promenad runt militärområdena i veckan också när det var fint väder. Nu tänker jag vägra att gå ut så som det snöar...

 

Har blivit så rörigt med jobbtimmar och allt vad det heter så har krånglat lite och bytt till mig fler vakter i februari. I need the money alltså, blir inte mycket sparande om det fortsätter som det gjort på senaste tiden. Men stannar kvar i Norge tills den 24 då jag åker hem och vidare upp till Branäs för skidåkning! I längtar. Under vecka 9 (också kallat skid VM-veckan) får jag besök här i Norge. Får se om det blir något livetittande på VM eftersom biljetterna är så goddamn shitass dyra.

 

Imorrn blir det långpass på jobbet med smurfarna (FYI: det är vi), men det är bara bra för plånboken. Om jag får betalt för det denna gång vill säga! Hrmf. Nu ska jag ta och baka! En enda grej som jag har ingredienserna till haha.

 

Min fina promenixrutt. Gillar btw att det finns streetview på Google här där jag bor xD