Julfirande i dagarna tre
Flyside

Händer ju lite till och från på jobbet att flygplatsen evakueras en stund, sen slussar de in folk igen. Hände just idag när jag skulle hem, såg att folk stod i lååång kö i källaren till våran egna lilla säkerhetskontroll hehe. Nu var det även så att VG skrev om händelsen idag och jag måste bara skratta lite åt denna kommentaren:

- Hvorfor kan ikke de som allerede har gått gjennom sikkerhetssjekken bli evakuert ut på den "riktige" siden i stedet for å måte gå inn i hallen og ut på den andre siden igjen? Da hadde man sluppet at alle må gjennom ny sikkerhetssjekk...eller?
- du er jammen meg smaaaaaart!
Och en god nyhet - (typ för de som är ekonomisk oberoende) direktflyg från Oslo till Karlstad.
Och så fick vi Starbucksgrejer i julklapp av jobbet, helt fint!

Santa Please

Det har varit en lugn och skön jobbhelg. Vi har spelat julmusik för att försöka frammana julstämning och dansat som el kid i Ensam Hemma. Cora var så gullig och gav mig en julklapp igår och häromdagen fick alla julkort av LS, söta kollegor man har ^^
Spenderade lite kvalitetstid på Bart med Lo efter jobbet igår när andra var ute på julbord etc. Vårat "julbord" blir inte förrän i januari, men kanske bra med något roligt senare eftersom januari är en så dyster period haha. Nu blev det också klart att jag jobbar alla dagar fram till den 23 så det går nog fort till jul! Funderar på att stanna till i Charlottenberg denna gång också, (hoppas det inte är galet mycket folk) behöver verkligen ett par varmfodrade stövlar att ha till jobbet. Just nu knallar jag i mina Converse men när det kommer 2 meter snö kanske det behövs ett par andra :P Emma, du kan ju komma till C den 23 om du har möjlighet till det! Kan man brottas med folk i köerna.. Just varför jag handlat alla julklappar på nätet ;)

Eldkvarn

Väl hemma i Sverige verkar det aldrig sluta snöa, tur att det var igår som jag åkte hem. Har precis fått tillbaka strömmen som varit borta i ca 12 h, så på morgonen har jag suttit eldvakt.
Vet inte vad som var fel på folk igår, man hade ju en bra jobbdag! Alla kunder var på glatt humör och trevliga, uj vad mycket det gör för ens dag då. Med gott humör tog jag bilen mot Sverige men kom bara utanför Jessheim innan jag blev irriterad och svärde över mina "mottrafikanter". Förstår inte hur det kan vara lagligt för vissa att köra bil.. När jag kom hem och innanför dörren var det en massa blodfläckar överallt på golvet och det såg ut som att vovven hade slitit av sporren, blödde som bara den. In i första hjälpen-mode och bandagera hunden.
Hade en massa roliga paket att öppna (tidig julafton?) som jag skickat efter och nu är alla julklappar inpackade! Känns skönt att vara ute i god tid detta år. Nu när det finns ström ska jag baka kaka! ciao bella
kompisen tröstar :)

Snö

Första snön faller, passar bra till ösregnet.
Skön kommentar av 5-åring om julkalendern:
"Jag gillade inte tjuvarna, det hade behövts fler monster och mer läskigheter. Som en djävul eller en norsk drake" Haha, det skulle jag vilja se hur en sån ser ut!
Mja, jobbet kallar.