Going to Life of the Party!

Har jobbat färdigt för idag (och denna månaden), avfrostar frysen, ska packa det sista och inväntar Marri. Imorgon drar vi!! Tror jag hade resfeber imorse, haha men det är ju imorrn som jag ska få ont i magen och grejer ;D Hoppas inte jag packat för mkt! Känns som jag kommer köpa en del där! Och vad jag försökte söka på igår så verkar det inte billigt med övervikt, minst $100 dollar. Detta kommer bli fett nice! Ta hand om er hemma så ska jag försöka komma helskinnad hem ;-)

 


Practise makes perfect

Önskar jag hade tid och motivation till att färdigställa alla målningar jag påbörjat. Skärpning. Borde ta kursen i 3D också innan jag glömmer bort allt jag lärt mig. Och med det godnatt!

 


Countdown

Gulliga kollegor jag har ^^


You shine it when I'm alone

Foto/filmredigerarväder. Hittade massa snygga effekter till Sony Vegas igår också så har klippt film :D Imorgon fyller jag år! 6 dagar till USA!

 

 

 

 


Starry eyed

Vilket jefla skyfall när jag åkte från jobbet! Men väl hemma var det sol :) ska inte ropa hej för tidigt? Idag var det lite action på flygplatsen - O'learys tände eld på köket igen. Major släckningsarbete som höll på i ca 10 min, haha vi bara undrade varför de sprutade så mkt för, dörren stod öppen och vi hade kunder under tiden. Så de fick stänga köket idag, gött att jag slutade 2 säger jag bara! Tror vi kommer ha lite kunder ikväll pga det ;)

Handlade lite på rean på flygplatsen, sommargrejer som ska bort antar jag. Behöver åka till mataffär'n också men kanske tar det på min lediga dag imorgon. Får se vad jag känner för. Ska kolla mitt lönebesked som anlänt idag också, men vet inte om jag vågar ;O Ska nog inställa mig på det sämsta så slipper jag må dåligt över det haha.


True story


Glass i stora lass

Nu kom det där plingande ljudet igen. Och jag undrade vad det var. Sen slog en tanke mig att det kanske är norska glassbilen? Konstigt då det inte var någon "sång" utan bara en bjällra, men hej, det är ju Norge jag bor i. Jovisst så susar hemglassbilen förbi, eller Hjem-is som det heter här. Vad gott tänkte jag som ofta funderat på att köpa hem glass. Så får man det direkt vid dörren. Men hade inga kontanter. Sen är frågan hur mycket dyrare den är än att köpa den på tex Kiwi. Note to self: Glassbilen kommer lördag udda veckor.

 

 

"Det er meningen at Hjemis-chaufføren skal kunne overleve i Hjemis-bilen i fem døgn. I Bilen er der musik med Richard Ragnvald, Teddy Edelmann og Kandis og femten pap-pizzaer inkl. en miniovn."


Otursmoln

Idag har jag haft ett såntdär otursmoln över mig tror jag. Var väldigt bittert att åka tillbaka i måndags. De andra skulle dra mot Sunne vattenland, jag skulle till Norge för jobb. Den veckan som det verkligen varit fint väder också, så hade jag varit spågumma hade jag tagit ledigt 30-31 istället. Hann iaf med en kräftskiva och mys innan jag åkte från Sverige.

 

Blev glad igår när jag för första gången serverade en norsk kändis som jag visste vem det var! Alexander Rybak (Rynkbak). Dagens fail är väl att jag hade planerat in solande efter jobbet idag eft det skulle vara 25 grader och sol, trodde jag. Inte konstigt då det stod Kil, Värmland på YR. Så gotta er därhemma ni! Själv gick jag hem från jobbet i spöregn och åska nyss, utan paraply. Det låg fint i bilen det. Nu ska jag fortsätta med maten, sen packa upp alla kläder osånt. Sen kanske läsa lite Terry Goodkind, eller spela Ezio. Hejhej