Life's pretty good

Äntligen ledig helg efter ganska kaosartade jobbdagar. Lugnt under påsken men de två dagarna efter påsken var fördjävliga, självklart hade man sistavakter då. Häromdagen var det ännu galnare, hade verkligen slut på allting och fullt med kunder. Vad är det för jävla korvkiosk som inte har bröd? haha.

 

Har tillbringat gårkvällen och natten hos Jenny, vi får ses de få timmar vi har ledigt samtidigt! Tog oss frulle ute i solskenet imorse - gött! Har suttit ute hela dagen och pressat så har blivit lite solbränd. Mkt pga att jag inte har någon solskyddsfaktor just nu heller! Ska inhandlas imorgon då jag tar en tripp till Charlottenberg och möter upp familjen. Ska byta tillbaka till min Saab som är fixad, dock kommer jag förgås eftersom jag kommer få sitta i en bil utan AC igen! (Något som är onödigt att fixa då den pajar varje vinter) Sitter och kollar flygpriser till San Francisco och har fått klartecken att vi kan komma i slutet av augusti vilket sänker priserna med ca 3000 kr, awesome! Får bokas imorrn kväll om det ser bra ut. Och om 2 veckor drar jag till Spanien! Just idag ler jag åt livet.

 

Fick besök av denna söta kattunge när jag satt ute förut.


Glad påsk

Bokat och klart! Många timmar senare haha, vilket krångel. Men nu är det fastställt att jag reser till Madrid den 13 maj, fredag den 13 också. Tur att man inte är vidskeplig, eller nåt.. Så nu är det kvar att boka San Francisco också, men vi tar en flygresa i taget, så det får bli någon annan dag.

Imorgon ska jag på Mary Kaykurs som de kallar det. Beställer nog hem några produkter, så mycket som jag känner att jag kan lägga ut pengar på just nu. Kanske blir 2 produkter då? Ska bli trevligt i alla fall. Ska växla lite handpenning så jag kan shoppa loss i Spanien. Jacka, skor och brillor ligger nog i fokus. Sånt som man får till minst halva priset där än om man handlar i Sverige.

 

 


Jag kapitulerar

Precis den tiden jag har som mest att göra, stressar mest, tror ni inte det dyker upp ett nytt problem? Har jag något annat än problem egentligen? Nu kan jag inte ta mig till jobbet för jag möttes av en punkteringssyn (på ett totalnytt däck!) imorse när jag drog upp persiennerna, tänkte först att det där såg inte ut så igår och att jag kanske inte vaknat än. Jodå, så nu är däcket på verkstan och jag har ingen aning om vad jag ska göra. Denna dag börjar jag kl 16 så det borde vara lugnt tänker man, men självklart har de klämt in ett personalmöte klockan 13.30! 
Fina utgifter jag får på mig denna månad och nästa. Det slutar liksom aldrig. Alltid är det något nytt som ska fixas.

FML

Så fyller världens bästa Emma år idag också! Grattis!

 

 


Alla här håller på Färjestad

Har nyss kört rally hem och intagit soffan. Dags för sista perioden i guldmatchen! Svider lite att man inte är på plats då.. Men tv är bättre än inget! Nu vill jag höra hur LLA kokar och att folket överröstar kommentatorerna.

Imorgon kör jag hem till Sverige, blir torget isåfall ;D Bara optikern skyndar sig haha.
Var ner till norska skatteverket igår, fick ingen jävla hjälp alls, kändes som de småljög för mig också. fuck'et.

Haha tycker Jihde det är slutgiltigt? Tyckte han nyss sa "-från den sista finalen."

 

 

GULDET ÄR HEMMA I KARLSTAD!


Sås

bara för att jag inte har tagit några värda bilder fick det bli denna tillfälliga lösning. Mor tyckte det var dags att byta header nu när det är vår hah. Två dagar kvar till "hemvändning" igen!

Hockey!

Tisdag. Skön stämning, och oh vad jag saknat det. Hann dock inte med att beställa biljett igår när de släpptes så går kanske miste om en sm-guldsmatch igen.. Men jag är inte bitter, eller? Har börjat twittra igen (lol), kommer nog mest bli ett ställe där jag skriver för att avreagera mig etc då man inte vill kladda ner facebook med sånt haha. Mer såna onödiga inlägg där. 
Att logga in på matchaffinity/plentyoffish ger alltid ett gott skratt. Vad tänker folk ibland?

 

 


Deklarera mera

Har suttit i dagarna två med mamma & pappa och försökt förstå och räkna på selvangivelsen. Skrivit ut minst 10 bilagor till det också. Igår var det stan med syster, fann dock inte det jag skulle så blev småkrams istället. Hämtade ut Wii Fit också som vi hållt på med! Här är vår fina familj:

 

Sparda i lila är en "gästspelare", och minsann toppar han alla listorna den jäkeln även om han inte spelat på 770 dagar! haha.