Pizzatime

Kom hem från jobbet för inte så längesen. Har varit en lugn dag, äntligen! Hade personalmöte vid 11, satte oss vid Pizza Hut och käkade lite pizza. Och jag tvivlar på att andra har så roligt under sina personalmöten som vi hade haha. Men morgonen började inte lika bra, kortjävel fastnade i automaten till parkeringen idag igen. Självklart kommer det en bil bakom som tutar. Som att det skulle gå snabbare! "Jag har lite bråttom" - Jaha, och det tror du inte jag har? Du kommer inte in något fortare för det. Killen som bände upp maskinen kände igen mig haha. Knepiga är att det gick att komma ut från parkeringen men inte in! Skitsaker som inte fungerar. Gick upp till ID-kontoret och fick mig ett nytt kort. Andra gången jag fått åtgärda det, och hur länge har jag jobbat där? 2 månader? Tröttsamt.
Jobbar bara 2 dagar till, 14-22.30 pass. First thing on the morning på lördag åker jag hem till Sverige. Nice. Prata lite med Fanny igår också, kul att höra hur hon har det i mitt tidigare "hemland" Spanien.
Ciao!

Partysvenske

Tomt på fil och mjölk så blir det inga flingor på morgonen men kom på idag att jag skulle steka ägg och bacon, något som jag har båda delar till! Somnade inte förrän cirkus halv två inatt så har sovit gott på morgonen. Nu har jag fixat (eller flörtat :P) till mig sex dagar ledigt under jul! 24-29 December, sen har jag också ledigt under nyår! Partay. Har dessutom ledigt fyra dagar runt Lucia, men funderar på att byta dem.
Hörde en roligt låt på radion häromdagen, jävla Partysvenske haha. Kanske ska köpa denna t-shirt då? ;)


Ice ice ice

Måste bara klaga lite, som vanligt. Men det är så otroligt IRRITERANDE väder, iskallt som i en isbjörnsröv och det är ett rent helvete att köra till och från jobbet. Jag brukar gilla vinter, hemma i Sverige! Här är det ungefär helvetet som frusit till is. Och till råga på allt det så har de ställt in enda bussen som går härifrån! Thank you very much.
Såg en älg igår igen påväg mot jessheim, stod precis vid vägen och käka på nåt från någons trädgård. De fryser nog också ihjäl nu eftersom man knappt sett några.
Och oj vilket klagande det är på min bil. Alla kanske inte har råd med en för 450 000 kr. Får väl köpa en Hummer (eller bättre upp - Monstertruck) så ska det inte vara några problem sen...
Ska nog passa på att köpa julklappar när jag kommer till Sverige! Är ju bara en månad kvar och vem vet när jag hinner köpa det annars? Såg att flygplatsen hade rabattdagar på butiker för oss som jobbar där, men det var de datumen som jag just är hemma i Sverige, attans!
En månad har gått ganska fort ändå, tycker det låter som en evighet att inte komma hem på så länge men dagarna flyter på. Ett sätt att hålla reda på hur länge jag varit här är att kolla på bensinmätaren! haha. Inte mycket kvar nu. Så mycket av lönen kommer nog gå åt på Volvofakturor, höhö. Kul att bli vuxen I say.
G'night

Mongo

My super sweet sixteen: Ungen får en Lamborghini, "Jag vet inte ens vart nyckeln ska". Varför sextonåringar inte ska få ha körkort eller bil haha.
Bättre idag iaf, tog en annan väg imorse. Öppnade och hade fullt upp, från 11 var det lugnt och nice. Dagen gick så fort så jag ville nästan jobba över då det var så lugnt! Vara lite social med folket. Men hade några PMS-kunder under dagen tror jag, tröga och otrevliga. Här är en smart-ass från idag:
- Jag vill ha en kaffe. (Värsta sättet att beställa på, fifan)
- Vi har inget kaffe klart än. Bara till en halv kopp. Tar ca 10 min före det är klart.
- Då betalar jag för halv kopp.
- Det funkar inte så. Går bara med fullpris.
- Men kan jag inte få från den andra kannan då (pekar på en som det görs kaffe i)
- Nej jag gör kaffe i den. Du kan gå till UpperCrust 50 meter bort om du vill ha kaffe.
- Nej, då väntar jag. Kan väl inte ta så lång tid.
Så står han vid kassan i kanske 5 min medan jag bär varor.
- Nu ser den färdig ut.
- Nej, eftersom det fortfarande droppar! Jobbar du här eller??
Han går iväg. Köpte han kaffe sen då? Nej, haha. Jises.

Dritt

Jävla dretdag. Allmänt trött på Norge, lite på vintern. Bilolycka. Kom ändå på jobb i tid. Jobbade över omedvetet i frustration. Hämta bilen som var hel. Vill hem till Sverige. Fuuuck you.

Bloodlines

Angående min bild ni kan se i bakgrunden, vet inte var hon får de där spekulationerna ifrån, hah. Nu ska jag fortsätta photoshoppa! Imorrn blir det work 11-18.30.

You're nuts

Detta var ju ganska smart, haha.


Kom på en grej från igår också. En kund kom och frågade om innehållet i en korv, först tyckte jag hon sa nötter och tänkte eh? men sen sa hon ägg. Jag sa att det inte skulle finnas det i korven men för säkerhets skull frågade en av mina kollegor. Grejen var bara att jag frågade om nötter när jag skulle fråga om ägg haha. Så kan det gå ibland. Men den innehöll ingetdera så ungen fick ingen attack :)
Blötsnö ute, passar på att tvätta lite. Ska nog sätta mig i photoshop nu. Har tänkt att beställa en ny Wacomplatta nu när jag fått lön! Bara pennan till plattorna kostar från 560 kr så lika bra att köpa en helt ny platta istället!

Mörkt

Man fick vara ifred i nästan en hel vecka! Rekord. Snöade grymt inatt, märktes när jag körde till jobbet klockan 6 imorse och ingen väg var plogad haha. Men blev ju plusgrader så smälte en del. När jag körde hem åkte jag förbi en kille som kört i diket. Han fick hjälp av en annan bil som smart nog hade ställt sig mitt i vägen precis efter ett backkrön utan att ställa ut några varningstrianglar. Smart drag. Tur att jag såg lite av taket innan jag kom fram dit, annars kanske han också hamnat i diket. Gött att komma hem tidigt när det fortfarande var ljust för en gångs skull, det var ett tag sen sist. Ska jobba så mycket som det går nu när det bara är halv skatt på lönen, har hittils bytt 2 lediga dagar mot jobb. Så åker jag hem till Sverige den 26 troligtvis.
Blev kontaktad av plastkusinen på FB, det var inte igår! Nu har klockan blivit åtta, som jag trott den varit ganska länge nu pga mörkret. Kollar lite tv-serier som jag inte hunnit med tidigare, somnar nog skönt efter det. Skål.
Det är tid för fredags-koooos! Allt på norska känns parodiserat ;)


Omaygawd

Lätt att beskriva gårdagen - sinnessjuk. När gav det sig? Kanske runt halv elva och då hade vi varit tre stycken på vakt. Man tror inte söndagarna kan bli värre än vad de redan varit, men detta motbevisade allt haha. Tur att man är ledig idag. Hade svårt att ta mig upp ur sängen. Funderar på att underhålla fötterna idag haha, de är fina efter allt jobbande. Tar kanske en promenad mot flygfältet sen, om det inte är alltför pisskallt. Kanske ska måla lite, var längesen. Har aldrig tid till det längre, kan inte koncentrera mig heller. Eller redigera bilderna till almanackan. Fick något om skatteavdrag från jobbet på mailen förut, men det är ju lösenordsskyddat :P Bra att man inte fått något lösenord då. Gött att få lön på onsdag, har bara väntat på den i två månader liksom.

I love you Dumle

Kom hem för ett tag sen, denna gång var det iaf plus i kassan, ganska mycket också. Konstigt då det egentligen skulle vara minus pga felbonger som inte blivit korrigerade. Wierd det där. Fick ett sms från släkten som är på besök "hemma hos oss", typiskt då jag inte är hemma. Men imorgon får jag iaf besök, jenny kommer hit och vi ska äta och dricka gott. Har inte träffats på länge, inte mer än några minuter på jobbet iaf haha.
Köpte med bla Dumle hit till Norge, så nu är jag beroende haha. Så jäkla gott.
Igår när jag kom hem försökte jag o Em skypa men internet är helt upfuckat så det bröt ca 15 gånger, lol. Sen var det tanken att jag skulle sova men då råkade jag se en glimt av "Pensionärsjävlar" och jag fastnade xD
Det här var en känslosam scen av flera ur nattens avsnitt också, gah programmet blir ju bara bättre och bättre.
Burr vad kallt det blev här. Minusgrader igen efter att det varit minst 8 plus varje dag!
Sleep tight

Zombie

Kanske ska visa några av årets Halloweenbilder, det jag hunnit med att göra iaf haha.