Waving flag

Så då har man varit med morsan till stan och hjälpt till att handla mat. Blåste nåt så ini he*vete. Köpte en ny plattång då min förra drog ur jacket häromveckan. Med den nya plattången fick man, förutom ett skyddsfodral, också en silvrig aftonväska, hah. Trevligt med lite surpriser sådär. Idag har jag inga särskilda planer. När man är på jobbet varje dag så blir man ganska trött vid slutet av veckan och då är det skönt att ta det lugnt hemma. Jag och syrran köpte lösgodis efter avslutningen igår så det blir väl till att gotta oss med det. Köpte Avatar i Blu-ray för ganska länge sen så kanske dags att se den ikväll? Har blandade känslor för Stockholmsturen på tisdag men det kommer bli spännande! Så får jag ju träffa mina söta kusiner också. Den minsta växer så fort så det sker stora förändringar mellan de gånger jag träffar honom. Nu kan han väl typ gå?
Ska installera Photoshop CS5 när jag får serienumret från Adobe. Snacka om omständigt för att aktivera sitt program! Det var koder hit och dit, registrering och inskickande av ID + studentkort. Det börjar gå lite för långt med denna kamp mot piratkopiering ..
Tråkigt att fotbolls-VM börjat förresten.. Fast det är nog lite mer värt att se än det kungliga bröllopet enligt mig. Eller så skippar man båda. Det lät bra. Något som är intressant är att afrikanerna alltid ser så glada ut trots deras situation.

http://www.youtube.com/watch?v=CxWX1yGcsHQ

The wait is over..

På söndag smäller det! True Blood back in business haha. Looks smashing.


Jordgubbar

Så, nu har jag gjort dagens motionspass :P Blev skjutsad ner till frycke, letade upp Js familj. Träffade sen Helena, Fia och Emelie. Studenterna kom inte ut förrän 20 över tolv ungefär, blev lite försenat. Men kul att se alla glada studenter:) Började sen gå från hallen tillbaks hit (typ bortanför Pekås). Till fikat sen får vi jordgubbar och glass! Bra avslut på veckan. Jag väntar bara på att dagen ska gå så att det blir helg.
Och lite dum är jag, trodde att vi också gick ut för exakt ett år sen, dvs den 10 juni. Men det går ju inte när examen alltid är en torsdag haha. Så imorrn är det ett år sen.


Ett år sen

Gick man ur skolan. Hade man en minnesvärd och skitkul dag. Nu känner jag mig jättegammal haha. Med allt som har hänt sen dess så känns det som att det gått flera år.
Idag är vi bara 3 pers på jobbet. Lugnt och gött men vet inte om det känns så värt. Sen ska jag åka ner och kolla på studenterna i Sunne. Ska gratta Jenny och sen stöter man väl på någon mer som man glömt bort att de tar studenten iår haha. Men grattis alla som tar studenten idag! Nu börjar det hårda livet ;-) Bjuder på lite nostalgi.
Race mot en brandman

Samma visa, om och om igen. "Den du söker är på semester", "Den du söker har gått för dagen", Den du söker är tamefan aldrig på sitt jobb! Nu har jag beställt biljett till Stockholm den 15 och vilken tur jag hade för en gångs skull! Ringde moster och frågade om jag fick sova där, då visar det sig att mormor+morfar också ska vara där och åker hem på onsdagen så jag kan åka med dem!
Har skickat ca 5 söknader till dagis i Norge och just nu känner jag mig ganska välmående. Skönt att få komma ur "deppen" lite.
Lite historier, eller vad man ska kalla det, som jag kan dela med mig av från jobbet:
Nisse här har en kaffekopp som han har köpt i Norge. Men om regeln fortfarande gäller så är det en alldeles speciell kaffekopp. Varje gång man går in på Statoil med den i grannlandet så får man gratis kaffe när man visar upp den! Kaffe tänker ni, men i Norge är inte kaffe så billigt haha. Tänk att prenumerera på kaffe ^^
En annan fick småpanik när en brandbil som hade utryckning låg bakom henne och hon hade svårt att komma ur vägen. För att bli av med situationen så körde hon helt enkelt ifrån brandbilen.

Nu ska jag fortsätta dola här. Hej då era tråkmånsar som aldrig kommenterar eller nåt :P

Finns den med diesel?

Pappersarbete idag igen, bah jag ska inte bli sekreterare. Denna veckan ska man få reda på om man får komma på intervju i storstaden. Men som jag känner nu kan jag gärna vänta ett år till. Finns andra saker jag vill hinna med först. Imorse försökte jag ta nåt skölj för jag har så ont i käften, som Köping-Tobbe sa, men jag fick någon slags sväljningseffekt så jag fick lite i strupen, (man ska bara skölja och spotta ur) 96% etanol innehöll det också. Var inte särskilt gött. Imorrn åker vi till Åmål ifall det blir fint väder. Skönt att slippa sitta vid datorn en hel dag.

EDIT: Jo, just bara för jag skrev sådär så ringde de nyss haha. Tisdag den 15/6 ska jag på intervju i Sthlm.

Gladiator

Syrran och jag åkte in till Bergvik imorse, köpte ett par gladiatorsandaler var. Handlade sen mat på Maxi. Åt grillad lax när vi kom hem och direkt efter cyklade vi iväg till baracken där det skulle vara invigning för hockeyplanen. Jag är ju aldrig iväg på sånt där så varför inte? haha. Pappa fick pris också eftersom han nu har slutat i styrelsen. Sis och Belinda blev väldigt intresserade av bågskytte och det bjöds på korv & dricka. Älskar vädret! Har kommit in pengar på kontot nu också, mer än förväntat. Men jag klagar inte, jag blev bara glad när jag såg det. På torsdag ska jag kolla på studenterna i Sunne (tänka sig att det var ett år sen jag tog studenten) och på fredag har jag tänkt att vara med på syrrans skolavslutning. Har nog aldrig varit med på det förut?


TodayKirurg

Gjorde nyss ett mindre kirurgiskt ingrepp på min egen fot. Märkte typ en timme efter jag fått den att jag hade en flis i foten. Den mest förrädiska jag haft, gick bara av hela tiden och jag hittade inte vilket håll den kommit in ifrån :P Men fick tillslut ut den genom att helt enkelt sprätta upp allt skinn över den haha. Kanske ska bli kirurg när jag har sån precision och tydligen det tålamod som behövs. Får ni en flis kontakta mig!
Har solat och ätit gott. Jag och sis spelade in en film förut och klädde ut oss till.. ja låt det bli osagt haha. Ni kan få se lite sneak peak sen kanske. Vi gjorde ju alltid såna filmer när vi var mindre, nu känner man sig lite för gammal haha. Men det är ju kul att se på när man blir äldre. Nu ska jag ut i solen igen!

Mornin' sunshine!

Igår blev det en kort dag i Sunne. Hann i princip få i mig kaffe och lämna in tentan, jo och gå en sväng med Elvis också innan mamma ringde. Körde raka vägen till Karlstad och hämtade henne. Röntgen hade visat att det inte var någon blödning. När syrran kom hem igår lade vi oss på studsmattan och solade. Sen såg vi att min barndomsvän med sin bebis kom till grannen så vi gick upp dit för att kolla på knytet samt lämna försenade presenter till Robin. Nice day! Idag är det lika fint väder så det blir till att fortsätta bränna. Ikväll kanske jag ska vara chaufför. Nu har mormor och morfar kommit också så ska gå ut till dem.

engodmorgon.se?

Ja god morgon. Visserligen var det morgon redan halv sju då katten väckte mig. Har sovit kanske 5 timmar inatt, max. Satt uppe hela natten och väntade på besked från sjukan. Pappa fick köra mamma till akuten direkt han kom hem igår. Ringer mamma mig idag så ska jag åka från Sunne till henne på en gång.
Ja vad annat - satt hela dagen, och då menar jag hela dagen, igår med min tenta så äntligen är jag klar. Men icke har jag fått respons på de 2 senaste inlämningarna än där den första blev inskickad snart 2 månader sen! Skamligt dåligt. Måste ha kaffe snart. Bye

Watercolor

Får väl säga att det är tur att jag lärt mig dricka kaffe, annars skulle jag nog inte överleva dagarna. Dricker minst 2 koppar om dagen. Idag har jag äntligen fått jobba hyfsat ostört så jag kommit en bra bit på 3D-modelleringen. Och vad skulle jag göra utan Spotify, hjärta det. Imorrn blir jag hemma, kommer säkert bli fint väder så jag kommer göra allt annat än att plugga. Men får väl sätta mig med datan i solen. Enda problemet är ju att man inte ser något då. Första juni idag också. Snart ett år sen man tog studenten, sicko. Kollar lite flygpriser till USA också, vill ju jättegärna åka dit och hälsa på "Ocean city-frun" Emmsi. Sökte på avresa i oktober, då låg det på 10 000 kr! Men sökte man en månad tidigare alltså september kostade det ca 5 000. Knepigt. Men det skulle jag nog kunna ha råd med! Nu ska jag fortsätta jobba. Cya!