Det får räcka så länge

Det enda jag ska fixa senare är om det går att få bakgrunden till inläggen som jag vill. Som ni kanske ser har jag skapat nya kategorier eftersom jag tänkt publicera lite av mina arbeten här så det blir en mer kreativ blogg. Artworks, 3D-renderingar, fotografier och kanske några filmer. Ska se om det finns ett sätt att få bilderna att bli mindre röriga, lägga dem i tabeller eller något liknande. Men jag är i alla fall nöjd med bloggen!

 

Installerat Photoshop CS5 på min dator nu så jag kan sluta göra allt i CS2 haha. I tisdags var moster, morbror (som jag fick reda på idag att det konstigt nog kallas - mannen till min moster) och kusin här. Det var skoj att umgås med dem då vi inte ses så ofta. Tisdag var en av de två dagarna det var fint väder också så då passade man på att vara ute.

Izorgrisen ligger i mitt knä just nu så lite svårt att skriva. Stan imorgon om det finns några varor kvar. Trevlig helg!


G'day

Ska se hur länge denna design kan motivera mig till att blogga, men eftersom det är sommar och jag oftast är offline på msn, skype och allt vad det heter ska jag starta bloggandet igen så att mina kära vänner som flytt landet ska veta vad jag gör under dagarna och att jag lever. Men kan bli så att jag summerar veckorna istället för att skriva varje dag. Den som väntar får se....

Designen är fortfarande under construction så den kan ha lite flaws.