Gott nytt jul!

Firat jul i dagarna två, underbart att vara hemma i Sverige igen. Denna jul fick jag dessutom inga kuvert med pengar utan jag fick fysiska paket lol. Men jag fick hushållsgrejer och hårvårds/hudprodukter plus lite annat behövligt :) Drog iväg till stan idag och köpte mig en ny laptop som jag installerar program på just nu. Hade sett ut en på onoff som jag tänkte köpa från internet men då var man tvungen att köpa den i butik, samma pris trodde jag då men det var det tydligen inte. Var konstigt nog ingen rush inne i butiken alls. Inte som när vi var där förra året då, jises haha. Well, har en kraftfull dator nu som ska klara alla tunga program jag kör och så ska syrran köpa min förra dator. Snart kommer tvillingarna hit :)

Första julklappen!

Coola tomtar

Med hjälp av Skype kunde vi fira med de som blev kvar i Skåne!


En helt vanlig dag på jobbet

En helt vanlig dag på jobbet i torsdags. Bombhot mot tågstationen på flygplatsen så det var kaos på kvällen. Skulle gå hem efter kl 21 och tänkte ta vanliga vägen mot parkeringen. Det var ju avspärrat, kom upp till ankomst, avspärrningar överallt! Slutade med att jag fick gå värsta omvägen runt flygplatsen (klättra under polisband anyway) för att komma till bilen. Kallt var det också. Var kö på påfarten till motorvägen. Härligt lagom till jul! Tur jag hade som inte skulle ta tåget hem till Sverige iaf! Kom hem i tid för julfirandet. Gött med 9 dagars ledigt! God jul.

EVAKUERT: Gardermoen stasjon er evakuert etter bombetrussel. All togtrafikk til Gardermoen er stengt. Foto: Leserbilde
http://www.nettavisen.no/nyheter/article3052828.ece

Julegaver

Snälla vädergudar, det räcker nog med snö nu? Sitter i soffan och har nyss öppnat 3 julklappar! Alla från jobbet haha. Lite mysigt sådär. Enda julfeelingen jag haft kan man säga. Julmusik och sånt tränger inte in riktigt, räknar bara ner till att jag ska åka hem till Sverige, jag fattar inte att det är jul. En jobbdag kvar, en. Måste köpa glykol imorgon, är nåt knep med bilen. Fyllt på två gånger nu på ca 1½ vecka. Jäkla pisskalla vinter.
Kollar lite flyg och sånt till Miami också, blir väl att jag åker i början av april. Får ta ut min semester då för kommer troligtvis jobba kvar i Norge. Då har jag nära till flygplatsen också så smidigt att flyga härifrån.
Nu har väl julruschen börjat på jobbet, blev välkomnad till "den värsta dagen någonsin" typ men jag klarade mig. Var mycket folk men de flesta är på bättre humör nu i juletider. Tom så att de önskar god jul. Såna personer uppskattas. Som säger god jul eller ha det bra. Såna kunder är sällsynta..


Handboll

Efter ett otroligt skönt och lugnt arbetspass i lördags bar det av till Jen för lite vin och softande istället för utgång då jag inte alls kände för det eller orkade med. Körde hem dagen efter och märkte hur mycket det snöat. Halva vägen var borta då det hade blåst snö över den. Drog på jobb sent på eftermiddagen och möttes av en stor skara arbetskamrater. Hade många extra men hade inga kunder haha. Orsaken var handboll på O'learys bredvid. Final mellan Sverige och Norge, humhum. Folket var i exstas och ropade till för minsta lilla, gjorde vågen etc... Tillslut vann ju Norge så, men tur att det bara var handboll - I don't care ;)
Kom lite folk efter det var slut men väldigt lugn söndag i stort sett. Kände mig eländig bara som gick runt å snöt mig hela tiden och var sliten. Hoppas det går bättre idag. Som vi sa är det väl Franks tur att bli sjuka nu. Folk som börjat insjukna på jobbet. Imorrn har jag fri och då kommer fia på besök! Blir väl sightseeing i Jessheim och sånt :P Måste städa en del i lägenheten. Ska dra på jobb nu så, hej.

Pictures

Fixat lite bilder till almanackan 2011 med de få bilder som tagits under detta år (undantag Spanien då). Skulle kunna göra en Spanienalmanacka, men resten av släkten kanske inte vill ha bilder med bara mig och spanien i bakgrunden haha.

Och här är något som suger: Häromdagen fick jag hela 150 NOK i dricks! Troligtvis glömde gubben växeln men han kom aldrig tillbaka för dem, anyway så får vi inte stoppa dricks direkt i fickan så vem vet var de pengarna är nu? :( Varför får alla andra ta dricksen för sig själva och inte vi?

Fett nice att sluta tidigt idag, piggare idag än igår. Igår kunde jag somnat stående tror jag, så illa var det.

2 weeks!

Ja hej! Vad här hänt sen sist?.. Jobb, jobb, jobb och lite fest. Har varit -15 i genomsnitt och det verkar inte bli varmare. Slirar som fan i alla dessa onödiga rondeller som finns här i Norge. Nu är jag iaf ledig idag och imorgon (verkar det som?) Har bytt söndag och måndag mot jobb... Men behöver väl jobba in lite timmar. Idag fyller pappa år! Gratz. Snart kommer jag kanske få en sambo också! Hoppas du får jobbet ;)
Nu ska jag kolla kontot för lönen kom idag! Och halv skatt, det gillas.
Gosh I need some sleep.

People are wierd

I miss you!


Cold winter

Drog äntligen hem mot Värmland tidigt i lördags. Tog inte mer än 3 timmar ändå, trodde det skulle ta längre pga väglaget. Började att julpynta hemma och sånt mys. Fick äntligen lite julfeeling. Var lite skillnad på vädret också då jag i Sverige gick runt i bara en tjocktröja första dagen. Igår blev det dock upp mot -15 minusgrader när vi var till stan. Blev inga julklappar köpta i söndags men köpte några idag när jag var in på centret i Charlottenberg. Skickade julpaket till USA också! Fick iväg det i tid haha, men betalade närmare 200 för att få iväg grejerna. Kan nog skicka det med flaskpost nästa gång ;) Nu längtar jag bara till julafton när jag kommer hem igen! haha.

Är vi lika? ;)