Update?

Hm ja nej eller ja okej..
AMS idag för att säga att jag har ett jobb och skriva på för UG men måste dit igen innan jag åker. Det verkar visst som man måste dit fler gånger när man väl har fått jobb än när man är arbetslös?! haha stupido.

Träffade de yngsta kusinerna i helgen hos mormor-morfar också. Den 16 Okt besöker vi dem i Sthlm och sover över dagen innan jag ska ta flyget från Arlanda.

Darn, dagarna bara går och jag känner mig inte motiverad för värst mycket längre, och pank är man så det finns ju inte mycket att hitta på. Vad kan man göra för något roligt som inte kostar pengar? Kan inte ens ta en fika på stan, så illa är det haha. Det planeras tydligen en överraskning för mig i helgen så då måste jag spara lite tills dess. Spännande å se vad det blir! Jag har gissat på "svensexa" men problemet ligger ju i att det inte finns någon brudgum :P

Måste iaf börja packa snart. Det kommer aldrig gå ihop med att bagaget bara får väga 20 kg! jag kommer få böter så det susar om det. Visst handbagage på 8 kg också men då ska jag ju ha datorväska och sånt så det blir nog inte många kilo över.

Hm om man ska plugga vidare nu kanske? Har ju äntligen fått första uppgiften på kursen efter 4 veckor :P

Around the world.

Pass check ~ Brills check ~ Jacka check ~ Flygbiljett check
Nej dags för lite fredagsmys va? Gör mig nog en god drink till.
intreeesannt muuuchh

Snabbare service my ass!

Vad jag hatar när man ringer till tex polismyndigheten och får svar av en dataröst, sen ska man tala in vilken kommun man vill bli kopplad till och det blir fan aldrig rätt! Karlshamn kommun å allt annat! KARLSTAD, fatta! Hur jävla svårt kan det va?! Dessutom för att komma fram till kommunvalet måste man sitta och lyssna på samma information om och om igen. Hm jag kommer nog få sitta hela dagen i telefonen för att komma fram, eller be någon stockholmare att säga Karlstad.

Dream on

http://se.exilim.eu/se/exilimhizoom/exh10/
This baby anländer imorrn, klickade hem den nyss för de sista slantarna jag har kvar typ. Nu har jag sett klart på sista avsnittet av True Blood också, buhu. Måste jag vänta till sommarn förrän ja kan se nästa säsong! bara att leta upp nån ny bra tv-serie som jag kan hålla mig till då.


Kan. Det. Bli. Värre.

Ja det finns gott om idioter som videobloggar och nog med folk som länkar till dem men ja, jisses.. detta är nåt man måste se en gång iaf och jag visar er vägen till uppenbarelsen!

Originalet (Ungefär genomsnittet av hur "mycket" hon har att säga i varje video)
Parodin

För er som inte orkar se nån av dem så finns det en sammanfattning av hela individen här!

(Due to some graphic violence, viewer discretion is advised)

Parody

Dagen outfit: Arbetslöst & lättklätt
Dagens frisyr: Det är fint väder så orka bry sig.
Skorna fick ja av Robin Hood.

LAWL!


:)

Mitt i detta jobbelände finns det några ljusa stunder ändå för visst finns det trevliga personer. Fick nyss ett mail från en familj som klurat i flera dagar men tillslut valt någon annan. Dock ursäktade de sig väldigt mycket och skrev bara att de såg positiva saker hos mig. (Då undrar jag hur gudomlig den personen de valt måste vara?!) och avslutade i stora versaler med att skriva "gratulerar till dina föräldrar, de måste vara stolta över att ha en dotter som du" haha. Väldigt fjäsk men lite gulligt ändå tyckte jag ^^. Nu har jag iaf en kvar att gå på som sa att hon var väldigt intresserad. Men om hon ändrar sig kommer jag personligen åka ner dit och slå henne..

falling down

Har man äntligen hittat sig nya brillor då, gött det. Var iväg till Jen och snackade av mig innan jag åkte in till stan och besökte Sophia i hennes lägenhet, måste säga att jag blir lite sugen själv att skaffa bostad i centrum. Men jobbsökningen går ju åt helvete, konstiga människor jag måste kontakta hela tiden? Så har FB ballat ur riktigt också, bah! Nej då får det bli tvn resten av kvällen då :P