packpackpack..

Invägningen av resväskan landade på . . . 25 kg! Självklart, jag som verkligen valt ut de saker som bara behövs och lämnat en del grejer hemma till min förtret. Men nu ligger det på ca 21½ kg och jag kan inte plocka ur mer. Har lagt över hur mycket som helst i handbagaget istället, till och med vätska. Rebecca ville helst se att jag la över rakhyveln också. Då hade jag kanske hamnat i det där programmet som går på 3an -ung svensk tjej löper amok med hyvel på Arlanda. Får se vad jag ska hitta på sista kvällen nu här hemma. Är snart mammas pojkar så ska väl se på det xD haha.

Imorrn känner jag för att börja blogga i min andra blogg haha. Och jag ska försöka uppdatera oftare nu än vad jag brukar göra. Då blir du väl nöjd Emelie? ;)

Vad är det för problem med FB? Alltid ska det vara nåt, får skriva om mina svar 7 ggr.

Cya

Woah..

..hey, inge vidare på att uppdatera va. Men that's life. Jag är inte en svensk hollywoodfru som berättar om alla mina vardagsbestyr och försöker få det att låta intressant ;-)

Åker om knappt 4 dagar! nervös jodå. Har i alla fall packat ner det mesta. Ikväll har jag säkerhetskopierat en del grejer och överfört lite till laptopen som jag ska ha med. Gamla foton och filmer - nostalgi and I love it!

Om man skulle krypa till kojs strax kanske. Väntar bara på att nya heroesavsnittet ska släppas på internet sen blir det nanna.

Sleep tight.