Cansada

Tvättade bilen igår, men inte i något fint vårväder då man brukar få för sig att tvätta den. Men var tvungen. I lördags var det lite mysigt när hela "kvarteret" släcktes ner och allt som var på i huset var Robinsontvn hah. Så kan man ju faktiskt ha det varje kväll man sitter vid tvn. Behöver inte ha 5 lampor på i ett och samma rum.. 
Är så trött idag så ja orkar knappt göra någet. Over and out.Förbannade snöoväder!

Fick min första "riktiga" sladd idag :P Jävla skitväder alltså! Såg knappt vägen när jag skulle köra hem heller så inte mkt att göra åt. Jag håller mig nog inne idag ja..
Vart är våren?! Fick ju en glimt av den några dagar sen med vårkänslor men nu är det som bortblåst. Fortsätter vädret såhär så förutspår jag att det mest blir filmtittande och sånt i helgen.
Och Jenny! Fast and the furious på bio nästa fredag. Den måste vi se! :D

Thursday .

Varit på Selma Spa idag på några föreläsningar och käkat en kak-skorpa med värdet 80 kr. Javisst, kaffe fick man till. Mycket generöst..
Har biljetter till finalen nu också :D Ticnet hade tydligen kraschat som vanligt senare. Är helt i extas nu när det är riktigt allvar! Men denna gången tar vi det "safe" haha. Har sittplats så fick ju lägga ut några riksdaler.
Gjort klart Nk så bara redigera bilder kvar, bah!

FINAL

!!!

Waffelhouse

Det står 2-2 just nu! :3 Spännande
Synd med nollan där, men man kan ju inte vara i paradiset hela tiden ;) Det han har åstadkommit är gott nog!

Dumme fan

Förstår inte hur jag har stått ut med denna behandlingen så länge, men nu är "råttet mågat" för droppen rann över för längesedan.

Kan inte beskriva hur härligt det är att vara ledig idag. Känner mig trög i skallen och känner fortfarande av skit i lungorna. Nu måste jag gå och baka något för snart kommer Jen på fika och jag kom på att jag inte har något att bjuda på! haha.


När vi "tältade" i Löfbers Lila Arena


Tifot

http://www.nwt.se/multimedia/dynamic/00294/tifo_294763img468.jpg
http://www.nwt.se/karlstad/article501602.ece

Snyggt tifo iaf, den korta stund det varade.

två andetag, sen är det kört

Jaha kära folk, då har jag för en gångs skull något att skriva om här på bloggen.
Började fint med att jag och Jen drog till LLA för att kolla på slutspelshockey, inga fel med det. Skönt att stå bland klacken igen och heja på sitt lag. Alla skulle ha varsin flagga då ståplats skulle vara grön idag. Såg nog jäkla snyggt ut utifrån. Efter introt där alla viftat med de enorma flaggorna och man stått som i ett tält samtidigt som sånt där glitter föll över oss slängde nån jävel bengaler mot oss. Allt flammade upp i rött och klart som fan är det brandfarligt som bara den. Vänder mig om och då är jag omringad av dem, andas in asmycket rökskit och knuffas uppåt. (Det Jenny sa att hon under tiden tänkte på var ett citat från en brandman: två andetag, sen är det kört! xD) Då när jag helt borta inte vet vart jag ska ta vägen så tar det eld i en flagga precis bakom mig. Hade det inte varit för en tjej som tog tag i mig hade jag blivit levande fackla eller nåt :P
Jvla idioter som gör sånt där. Förstörde typ hela första perioden också för hela arenan var rökfylld och såg på att spelarna också var besvärade av det. Pga det har jag värsta rökhostan och det sticker irriterande. Fick nå fula blåsor på handen också eft det blev så varmt av elden :P
Ja mer kan jag nog inte berätta, allt gick så fort så vet inte exakt vad som hände :P

Matchen var iallafall underbar tillslut. Jonas höll nollan igen, Eero gjorde hattrick och det var härligt tryck i hallen. Så 2-0 i matcher.


HIttade ett ganska bra inlägg angående detta:
Utan att vara altför hård anser jag definitivt att endast riktiga idioter ens funderar över att använda nödbloss och andra magnesiumfacklor bland publik! Dessa typer av facklor och handbloss har en låga som brinner med en temperatur mellan 2000-3000 grader och spottar dessutom ofta vitgödande slagg och gnistor. Har ni en aning om hur fruktansvärda brännskador dessa kan orsaka? Har ni tänkt på vad som kan hända om en sådan produkt tappas eller kastas på en träläktare?

Vill ni bråkas gå på fotboll för fan! som redan är fördärvat av slagsmål och dylikt. Vi andra är i hallen för att se på hockeyn.

Nej nu ska jag kolla vidare på Robinson. Har gått från att vara först i knappt medvetande, sen hysteriskt skrattande över "ironin" i det som hänt och nu irriterad! Good Night!

Sunny

Gah love this weather! Nu känns det iaf som att våren är påväg, sweet. Sitter med kära Spotify och letar efter nya favoriter, har också fått tag i en unik och nice låt (från en utländsk vän hah) som jag letat efter hur länge som helst.
Idag var vi på Wettergrendagen på universitetet, ganka drygt faktiskt men drog en sväng på Bergvik efteråt. Nästa gång jag är i stan ska jag kolla efter en studentklänning som är så svårt att hitta! Behövs skor till balen också, booring.


En lite frän bild tagen av Jimmy Wixtröm

Plötsligt händer det 2


Ticnet försöker skoja med mig va? Så det är deras fel om jag står utanför 18.30 och har missat matchen. Hytte me näven!

Plötsligt händer det

Ibland gillar jag Kils kommun. De ger mig pengar. Mycket mer än snåla Sunne.

In an english moment

Såhär låter det när min syster läser sin engelskaläxa för mig:
 -Jag kan inte fitta...hitta gurkorna.
- De är framför tomaterna i basket.
- Är de räcker? ... Räcker det?
- Vi har ett speciellt offer idag.

Riktigt så dålig är hon inte men om det går lite för fort kan det låta så.

!

Färjestad har gjort mål igen hurra, hurra
Färjestad har gjort mål igen HURRA, HURRA
Så hoppa hela våran stå för alla älskar FBK
Hoppa, hoppa, hoppa hela stå.


Haha okej jag ska ge mig. Jag kommer bara skriva såna inlägg då jag hårdbevakar finalen(!) Fan att man inte har saknat det där förrän nu, dumma flicka. I'll be back.

Hockeynights

Japp, ikväll blir det vidare till semifinal eller en match till. Men jag tror på semi! Vore kul, bara att slänga sig in och beställa biljetter sen då.
Värsta pådrag i Forshaga då för Mona Sahlin kom dit, mamma tycker det är hur kul som helst att kolla på hennes kolleger/elever som är med.
- Ont om pengar, micket xD
Och att pappa med sitt företag blivit intervjuat av VF. Hehe, seg dag för övrigt. Could fall asleep on my feet. Har iaf skickat iväg inackordering, ringt Studio CA om blankett och ska köpa sån där kabel så jag kan koppla data till tv så vi kan se alla bra filmer jag har på datan!
Nu gjorde Brynästöntarna mål... Jaja det är vi som kommer ut som segrare tillslut iaf.. Bye-bye!


It's a holiday

Skönt med kort dag, oo yas. Har inte haft med mig telefonen på halva dagen för den hade jag tydligen tappat i mammas pjäxa i morse när jag skulle åka iväg, så tur att inget hände påväg hem eller så :P Ska bara skriva klart mitt CV och sånt nu så man kan söka jobb.
Blev kort inlägg igen men har inget intressant att skriva numer när skolan börjat :P

karlstads universitet

http://www.karlstad.drivhuset.se/filarkiv/bilder/kau.jpg

Åkte in till Kau imorse då de har haft en slags informationsdag om vad för program det finns att välja mellan. Tänkte mest åka dit för att kolla om det överhuvudtaget var nån idé om att tro att det fanns något intressant att läsa där. Men till min förvåning har jag hittat en utbildning som skulle kunna passa mig, webb och multimedia. Det låt ganska kul i alla fall. Så gick på några seminarier, lyssnade på Stefan Holm och tog en massa godis :P

Nu ska jag testa om demos på CS4 fungerar på min dator, annars är det ingen idé att skaffa det.

Poppa popcorn i en kopp..

Haft redovisning och sånt idag, skit på det. Har mått illa hela dagen ungefär så var skönt att bara komma hem och lägga sig i sängen. Ska väl lägga mig lite tidigare så jag blir pigg till imorgon då vi ska åka in till Kau. Är ju lika bra att kolla vad det finns för program även om jag inte ska plugga direkt till hösten. Behöver köpa en del saker också så blir nog Bergvik efter det.

School's back

Tillbaka i skolan efter 10 veckor och vi har äntligen fått våra studentmössor! Hem och prova den sen för vågade inte innan :P
Sitter med hemsidan som vi börjat styra upp lite, men är så jäkla trött så ska bil skönt att snart sluta och åka hem. Gonatt!