storhandling

Neh, så mycket handla jag inte. Men var galet mycket folk på bergvik då det bla var halva reapriset i vissa affärer. Är det sånt här skitväder hela sommaren klart att de rear ut alla sommarkläder. Bah har inget vettigt att skriva, vill bara att det ska bli en ordentlig sommar nu så man kan ge sig ut på sjön med båten och komma till västkusten nån gång innan det är försent.

beachwear liksom, gillert!

Kräftis


Mina verk.

Oupps, mamma fyllde visst 100 år. Tiden går allt fort xD

Kidsen gick på grodjakt med en gång.

income

Ni får la ta och kolla in syrrans blogg också xD Haha hon fick för sig att skaffa en, visste inte hur seriös hon var med det först men när hon skriver ser hon ganska fokuserad ut och frågar mig ofta om tips haha. Och jag ska tvinga henne till att lägga upp alla sina "bästsäljare" som hon skrivit under åren (som jag vet ni älskar :P), om hon nu hittar dem..

Var upp en sväng till Sunne och släppte av Jenny och Ronny som skulle ut ikväll, passade även på att tanka bilen som har legat på reserven i över en månad haha. Får se vad jag ska hitta på ikväll nu då, blir väldigt lugnt och inga stänkare :P don't drunken driving ya know :P

Illerjakt

Vi är ganska vana vid rikt djurliv i våran trädgård då vi har haft besök av bla rådjur, älgar och även en påfågel så vi blev inte särskilt förvånade när pappa klipper gräset och hittar en illerbebis i diket. Efter att jag tagit några bilder går vi därifrån och lämnar den rädde ensam. (fantiserade om hur ont det skulle gjort av att bli biten av den xD) Sen ser vi en större springa runt i trädgården aka mamman.

http://content.expressen.se/blog/75/34/29/vivian/images/1228774715c915c659c_2%5B1%5D.jpg
EDIT: Haha fail - mamman var ingen mårdhund som vi trodde från början (eftersom det har strukit omkring såna här på vintern), men ser ni en sån här så kan ni ju tänka på att gå därifrån xD

Bebisen:

här får ni höra hur den låter också :P

The after effect

Funderade lite på hur länge man egentligen behöver sova och testade en "ny grej" häromdagen. Gick och la mig nån gång efter 3 på natten och vaknade efter 10, hur utvilad som helst. Det kändes precis som jag hade fått all sömn jag behövde. Tänkte fortsätta med samma grej så nästa kväll la ja mig samma tid, men visst vaknade jag upp några timmar senare än tänkt. Det går visst inte tvinga kroppen till vad som helst :P. Inatt blev det omedvetet då jag satt och redigerade film och klockan bara tickade iväg. Sov som en stock till halv tolv och fick med mig en sjujäkla dröm, (säg nån av mina drömmar som är normala?) men jag har ju inte missat något idag mer än pissdåligt väder! Det är nog bara att inse, jag är ingen morgonmänniska. Eh får nog göra som grannen i beck, ta en stänkare när de rycker i ögonlocken...


crabman

har ett ganska outnyttjat youtube-konto så jag passade på att lägga upp åtminstone en film från skåneland.

hallå värmland

Då är man hemma igen och allt är sig likt. Haft lite kul åt våran ouppdaterade GPS som gillar att säga "sväng något åt vänster" och "gör en U-sväng" när man kör på motorvägen. När den säger "det kliar i ögat" är det nog dags att bli orolig. Bara efter en timmes körning får vi sms om att havet är lugnt och det är de bästa förhållandena för att åka båt just denna dag, var ju typiskt. Men har bränt mig i ansiktet så ska kanske vara lite försiktig med solen just nu..

Sääääl :)

och två små rödingar..

I want to ride my bicycle

nu har jag överträffat mig själv, såhär mkt bio har jag nog aldrig gått på. Jag är en sån person som väldigt sällan går på bio (kanske 1-2 ggr per år haha) men nu har det blivit en hel del på sistone. färskt nu var Ice age 3 som även K.Jönsson var på haha. Nu blir det grillad kyckling och imorrn hoppas jag på en heldag till havs :)


Jordgubbar med världens godaste konjakskolasås!

Falsterbo

Kom hem idag efter en falsterbohelg och gänget har nyss snyftat ikapp under filmen "Marley och jag". Orkar inte ger er nå fakta så de få bilderna får tala som vanligt."Undrar ni något fråga mig. Trots mitt utseende är jag en av krögarna här."
Nej i Falsterbo kör man tydligen BMW, men en och annan sånhär kan man se.

Far vann en jättemysig badrock på frågesporten, dock i storlek S/M så jag fick den :D

Ska du med på lite, va hettere?

Skriver ihop frågor till en frågesport imorrn då det blir Falsterbo. Här är lite urval av alla vi har om släkten.

Vem störde Helena och Mr X i det mörklagda sovrummet på Jungmansgatan en sommardag på 80-talet?               

1: Sven          

X: Karl-Uno  

2: Städerskan

Vad heter Therese mest omtalade verk som hon skrev i 5an?

1: Ludde och jag

X: Snobben och Snobbelina

2: Slutet för World Trade Center


Vad sa Sven första gången Anneli bjöd honom på middag?

1: De här va gôtt de             

X: Detta smak't jämt ittna

2:  Hônna haru hatt i detta?


Och min favorit:
Vad gjorde Stefan när han ramlade ner från stegen?
1: Tog det som en man
X: Svimmade och kom inte ihåg något efteråt
2: Skrek på Helena: Ring ambulans!
Ni kan ju gissa på vilket som är det rätta xD

kväll 1 och dag 1


roadtrip

Typiskt att man sitter i en bil precis den dagen det blir fint väder igen! Eller har det regnat här hemma också? Nu är det iaf 23 grader och sol. Påväg hem från S-bäck var jag t.o.m tvungen att stanna på en parkering för det regnade så mkt så man såg inte igenom rutan.

Igår var det kul, såg baksmällan med Gustafsson, suverän film. Har inte sovit mer än 6 h inatt men konstigt nog så är jag inte längre trött. Imorrn kväll drar vi till Skåne, kusten blir nån vecka efter - changed plans. Så ses om ca en vecka! ciao

packa packa packa

jobbigt att få med sig alla saker när man ska vara borta i mer än en vecka. Skulle behöva ta med mig hela garderoben, speciellt så ofta som jag ändrar mig gällande kläder. Men får väl helt enkelt tvätta när jag är i Skåne. Kommer se ut som en packåsna iaf det är säkert. Funderar på om det vore bättre med att hyra stuga på kusten ändå, med alla grejer man har och det, känns lite säkrare.

Till veckan ska jag och mor "ta en sväng" upp till S-bäck och lämna av husdjuren hos farmor och farfar. Får väl fortsätta packa nu, badväskan e iaf helt klar med volleybollen och allt :D haha min favoritsak just nu tror jag :P ladda batterierna nu och fixa bra sommarmusik så är allt klappat och klart.

http://www.ffmerchandise.com/blitzball.jpg

Ett flak jordgubbar tack

Igår stod solning och badning på schemat när emma kom hit, men vad händer. Stora moln tornar upp sig och det blir ett ordentligt åskväder i flera timmar framåt. Inte förrän vi var på väg i bil till Rixfmfestivalen i Karlstad som solen kom fram. Och idag är det ju fint väder igen, bah! Kände mig lite lustig som gick och köpte en hel låda (sisådär 15 liter) jordgubbar igår, men kostar det 13,98 så gäller det att passa på :D
http://sugarandlime.files.wordpress.com/2007/06/jordgubbar1.jpg