avspark

Följde med mor till stan idag och shoppade lite reakläder. Fann inte så jättemycket då det mesta var urplockat men MQ hade ganska generös rea på en del plagg och även de dyrare skoaffärerna hade upp till 70% fast inte på sådana skor som jag behöver. Men tillslut hittade jag mig ett par, skor är nog det som jag mest går back på nuförtiden! Kan inte köpa billiga par längre utan måste ha kvalitetstypen... Det var iaf rea på dem, tjo! Och dum som jag är köper jag vita ;) Men älskar de vita, får väl se till att inte använda dem för mkt i skitiga sunne. Nu fattas väl bara skor till balen...

I hear the bells

Är hemma nu från Stockholm, både skönt och lite tråkigt. Var nog bra för mig att komma undan allt här i Värmland för ett tag och se annat :P. Kommande vecka blir nog mest chill, ledig vecka eftersom jag "jobbade" i Budapest, ha ha. Det enda inskrivna på schemat är fotografering åt Jenny i Kilsbacken.
Första beskedet när jag kom hem ungefär var att de ville skicka mig till skåne haha. Tvillingarna vill ha ner mig till dem för de tyckte det var orättvist att ena kusinen fick umgås med mig när jag åkte till Sthlm. Så de föreslog att jag skulle ha praktik hos en fotograf som LG känner eller något sådant. Ja varför inte, men det kommer bli en jäkla låååång resa, usch det är så jobbigt. Jag som blir uttråkad på resan till huvudstan haha. Kan ju gå på Röglematch faktiskt ;) Det är ju inte så illa. Får se hur jag gör. Plötsligt blir jag borta mycket mer än tänkt. Lorance flyger nog ur stolen när hon ser att jag hittat 2 praktikplatser till under tiden när jag bara skulle vara på ett ställe :P
Fick lite tråkiga nyheter, att det inte blir någon resa till påsk utan senare men datum är inte klart. Det betyder att jag inte hinner sola ordentligt till studenten. Blir väl solarium eller något annat fusk isåfall. Men tror jag skippar SprayTan. Vill ju inte se ut som en morot!

Har ändrat header igen, hade lite svårt med vad som skulle vara där. Jullovet är ju slut så det gick ju inte ha den gamla kvar heller :P Jaja, vintertema än iaf.

Snöstorm!

Nyss gått hem från praktiken och självklart började världens snöoväder. Typiskt då jag tänkt ta lite bilder från hamnen och sånt till projektet, men det blev inte så mycket utan småsprang hem in i värmen för att äta mat.
Sätter mig väl framför Assassin's Creed eller något annat sen för att avreagera mig haha.
ciao!

En vecka till

Har nyss tagit en långpromenad i Gustavsberg och det snöade faktiskt lite. Ska snart åka till köpcentrat och kolla i lite affärer fastän jag egentligen ska hålla hårt i plånboken.
Veckan som varit har gått bra. Var på ett trevligt ställe och hade praktik, har i alla fall lärt mig något denna praktiken! Har blivit lite fotografering till Kicks, Absolut Vodka, Casall och DN för att nämna några. Veckan som kommer ska jag kolla in hos en fotograf här i Gustavsberg, får se vilka dagar jag ska komma dit.

Igår var det mest slappdag, åkte med emma till centrum som skulle ta en buss till stan och åka hem. Sen var det mest chill, fick leka med kusinen och sånt.
Ska kolla upp vilken dag jag åker hem sen. Har ingen biljett än och beställer man nu får man inte för under 340 kr :P Sjukt dyrt för en ynka 3-timmars tågresa...

Stockholm

Har nyss kommit hem till Anna och Niklas i Stockholm och jag och Emma sitter vid en varsin dator då vi inte fick igång tvn :P Resan gick ganska snabbt, kors i tak, åt lite nachos i Nacka och fick sen skjuts av Niklas till huset. Ska nog snart åka och handla lite inför imorgon och sen tänkte vi ta en sväng in till stan och checka resvägen. Klockan nio imorgon ska jag befinna mig på kammarkargatan. Får se om jag hittar dit eller kommer 3 timmar försent ungefär :P

Förhoppningar

Flo-Rida, here I come! ;D

Friis

Jag blir tokig! och jag förstår inte varför jag ens orkar bry mig heller. Från och med nu ska jag bara leva mitt liv, se vad som händer och inte tolerera någon mer skit.
Fem dagar har gått av det nya året och tiden bara rusar iväg. Det har varit så fint väder på sistone men man kan ju knappt gå ut när det är 15 minusgrader! Till och med Elvis skakar när han är ute. Och inte är jag riktigt frisk från förkylningen än.

Har fått en ganska crazy idé också, jag vill köpa en katana. Mamma tycker jag är dum i huvudet som tror jag ska ha råd med en sån när jag alltid ligger back xD men det är läckert med att ha en sån på väggen eller liknande. Vem vet, kanske börjar träna med huggövningar och liknande snart :P

Familjen är just nu i stan, de kom hem igår från Sysslebäck, så det var gött att få äta lite godare mat om dagarna haha. Rebecca kom hem med ett flin och det visade sig att hon skulle köpa en iPod. Jag chansade mer på Wii Fit eller liknande som kusinerna fick av oss och är helt förälskade i. Saknar kusinerna också. Fick bara se dem på juldagen sen åkte de iväg med till sysslebäck medan jag stannade hemma, och nu är de tillbaka i Skåne igen.