"Who ordered the hamburger...with AIDS?"

SVT har börjat med en ny serie som heter True Blood. Såg den på tv när den visades och fastnade för den. Men orkar inte vänta på alla avsnitt så jag kollar maraton på internet istället:P Så en av de serier jag kan rekommendera från SVT... Vampyrserie, lite lik Twilight, med Alexander Skarsgård i en av huvudrollerna.
och introt speglar serien så friggin good!:

http://thefilmbloggen.files.wordpress.com/2008/11/trueblood1.jpg


Voddler

Lugnt att jag ska bli medlem!
Info Voddler
http://theonlyconstant.files.wordpress.com/2009/08/voddler_1.jpg

Intressant, much?

Det värker, gör ont, tårarna faller. Saknaden är stor. Vill du se mig? Drömma. / 158 mån med älskling lovee you ahh du har mitt hjärta, du är mitt allt.

Haha är det verkligen intressant att läsa sånt här dag för dag? Okej att man kan ha en dålig dag och klaga då och då (är ju det jag börjar basera min blogg på typ) men att läsa om andras missnöje varenda dag? Nej tack xD Kan väl se något positivt med livet. (Stor faktor till att jag dumpade bilddagboken också) Min dag började dåligt men inte känner jag för att skriva om varje dag jag grubblar, skulle bli fan så mycket xD. Eller detta med att skriva hur överdrivet lycklig man är, jaja kul men kan du inte berätta om något nytt som har hänt i ditt liv? Då är det trevligt att jag har speciella bloggar jag läser som får en att skratta, och då menar jag inte såna bloggar om hur-min-dag-har-varit utan de som drar igång min humor, driver med allt och inte tar det så seriöst. Jag gillar helt enkelt stora skämt! behöver inte vara taget ur verkligheten alltid, det är fantasin som är rolig. Det roliga är att det tydligen bara är killar som lyckas med detta, så vi får nog överlåta bloggandet åt dem!

Detta får mig dock att vilja lägga ner min eftersom den inte lever upp till dessa krav jag har xD haha. Har ni tips på någon rolig blogg så tell me!

loeerdag


trevligt..

har man kommit hem från en heldag i stan med sis. Var till optikern först o fick reda på att hon har synfel (har klarat sig undan länge dock), blev lite shopping och mat och sen kollade vi "sommaren med Göran". Har köpt mig sån där massagegrej till huvudet så nu blir det klia skallen ^^. Både imorrn och på torsdag ska ja till arbetsförmedlingen, bah. De kunde inte klämt in det på samma dag liksom... nej avslutar dagen med lite Torkel i knipa.


Den du!

http://www.iaaf.org/mm/photo/competitions/competition/boltwrec1_2927_full-lnd.jpg
9,58

sedär ja..

funderar på om ja ska haka på alla andra och skrota denna blogg jag med, blogg suger. Får överlåta detta åt min unga syster istället kanske. Och vill folk veta vad jag gör om dagarna kan de fråga det istället för att gå in här och snoka, jag berättar ju långt ifrån allt här ändå.

Well well, igår kom jag hem från kusten som har varit jätteskoj! Vi åkte tidigt i onsdags från kil och styrde mot grebbestad. Fick lite dåliga vibbar då det regnade pö om pö under hela resan men närmare kusten klarnade det upp. Vi lyckades köra fel en gång eftersom vi följde GPS:en. Jag säger bara det, tacka gamla kartor! xD Vi hade ställt in Grebbestad på GPS:en men tydligen hade den blandat ihop det med kämpersvik, haha så en liten omväg blev det :P Kom fram ganska tidigt på dagen iaf, checkade in, gick runt längs bryggorna och kollade in läget. Åkte senare till smögen, sen åt vi på tanum strand, spelade volleyboll och gick lite mer i Grebbestad osv osv. Hade med systemkameran men har helt tappat intresse för att fota nuförtiden så det blev inte så mkt bilder :P


preparations

Nu har man äntligen fått studentkatalogen som man beställde, det var på tiden! Har pillat lite på bilen och fixat så den ska vara toppclass imorrn när vi åker. Hoppas verkligen att det ska bli bra väder nu bara! Men skönt att komma iväg vilket fall som helst. Börjar bli hungrig nu va, time for food. Ciao!

Itz me birthday

Buon giorno

Caravan club

Nyss kört hem från en heldag på Bomstad, it was schweet. Chipchop my hair this morning. Imorrn blir det nog sol och hamnfestival.

god mat, gott sällskap

har det blivit en fika med Jen idag, andra kusinen med familj är här och vi har skålat i champagne och avnjutit god mat. Jag vill inte att dessa sommardagar ska ta slut helt enkelt, vill inte. Semester är det bästa som finns.

Imorrn kanske det blir bad i gapern, får se hur många grader det är i vattnet. (Är det runt 13 vägrar jag!) Här har de nyss badat i poolen fast nu har det t o m börjat regna . Och så har jag bestämt mig för att klippa av håret denna veckan eller ganska snart iaf, orkar inte ha det så långt längre. Har inte haft något annat än lång hår i hela mitt liv så får se hur lång tid det tar innan jag saknar det :P Snart fyller jag år också,hm.
Over and out

EN dag med fint väder!


Fryken helt stilla, underbart. Upp till sunnekanalen, svennis och skolans dumbrygga. Ungarna badade även fast det bara var 12,5 grader i vattnet vid bryggan :S.