från praktiken till studenten

Så är det starten på en ny vecka. Har vart ganska segt då vi inte kunnat göra något på hela dagen pga krångel med hemsidan. Men har iaf skickat iväg förfrågningar om APU, vilket snart måste bestämmas.
Det enda som är bestämt är att under vecka 3-4 åker jag och Emma till Stockholm, bor hos moster och försöker göra något vettigt. För min del blir det nog hoppande mellan fotografer, retuscherare och kanske spelbolag. Sen vet jag inte riktigt mer vad jag ska göra av de resterande 5 veckorna. Blir nog lite hockeyfotografering, eget projekt och sen får vi se om huruvida det blir Málaga och svensk tidning eller inte.

Har kollat upp mått och designat vidare på min balklänning som förhoppningsvis ska sys någon gång i november till lite billigare pris än vad som väntas i Sverige. Ska bli skönt att ha den saken avklarad iaf. Har också beställt en underbar klänning från tradera. Men vet inte om den ska användas på studentdagen, den är i Petrolfärg (blå/grön). Känns som det är liksom en tradition med vitt, och att jag kommer stå ut i mängden om jag är den enda "färgade" xP. Jaja, som sagt är det ju ganska lång tid till studenten men man kan inte säga emot att det kommer gå fort!

Thank god it's Friday!

Ville bara säga det. Och för en gångs skull bara lägga ut ett väldigt onödigt inlägg
för detta med blogg är väl lite överskattat? Poppis?


Lovdag

Var verkligen skönt att få vila ut idag. Har vart så himla trött hela veckan. Men idag åkte jag och mommy in till VC i Kil först för att ta några prover. Mamma gjorde precis som Fia idag, fastade för hon fick heller inte äta innan provtagning. Sen blev det Bergvik och handla en massa mat då skåpen hemma stått helt tomma. Har nyss varit ute med Elvis och det är fortfarande kyligt och tjock dimma ute. Funderar på att ta en "power-nap" eller något snart bara för att kvickna till lite. :P
Crime scene...

lazy days

Har nyss kommit hem från skolan. Nödvändig dag säger jag bara. Hade Naturkunskap i kanske en halvtimma sen slutade vi för vi skulle "jobba" med projekt som vi inte kan göra något på just nu. Så stanna kvar ett tag jämt för att äta och åkte hem sen.
Har inte vart mkt i skolan denna veckan, var sjuk i måndags och igår blev det inge Örebro för min del pga sjukdomen. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på nu, ganska rastlös och tråkigt väder är det ute. Kanske sätter igång en gammal klassikerfilm och bara softar loss, kanske inte.Bjuder på en 3D-bild, förstår mer och mer av det där programmet nu ;)

Good luck chuckling

Ja då har man dragit på sig en rejäl förkylning och det är brist på näsdukar snart :P. Men ändå sitter jag vid datan och försöker göra den nedrans Naturkunskapen. För inte blev det gjort förra veckan. Vill ju inte va sjuk till veckan heller när vi ska till Örebro, ta kort och allt vad det nu är. I brist på annat igår börja jag med ett 2000 pussel (influerad av emmas pussel :P) men tröttna efter ett tag så idag får det bara ligga där :P. Drömde inatt också att jag vann 5 miljoner. Gissa om det stod mycket på min önskelista då.. Hm ja men här sitter jag med studiebidrag som inte ens kommit än och ska ha råd med Budapest, bensin, julklappar så småningom och andra presenter..

Spoiled

Igår åkte jag och Jenny på Fbk-Salzburg där vi även träffa Fia & Co så sätte oss vid dem. Men typ 20 min innan matchen satt ett gäng småungar bakom och skrek som babianer så vi flyttade oss till en mindre bra plats. Fbk vann med 7-1, vilket jag tippade i första perioden :P. Dieter Kalt var ju med i Salzburg, men såg inte så mkt av honom. Tycker han kan komma tillbaks till Kd. Vi vänta kvar ett tag efter matchen så jag slapp köra i kö och då kom några spelare ut i entrén och folk flockades.
En i klassen körde av vägen igår men klara sig tur var. Står i VF.
Snart kommer farmor & farfar också, ska hjälpa pappa med lillstugan som måste bli klar innan snön kommer. Inte för att jag tror den kommer snart men ändå...
Idag har vi suttit med communityn som börjar växa lite för varje gång :P Eftersom Emma redan har spoilat våran logga så lägger väl jag också ut den här tillsammans med några österrikare :P


wärmländish

Har nyss fått tårtbit bara för jag fått körkort idag, hehe. Var en blå prinsesstårta! (alltså blåbärssmak) men lite för söt dock. Om en timme eller så blir det Idol på tvn, de enda avsnitten som är kul är de nu i början. Och så är de i Karlstad ikväll, får man ju inte missa! Ska väl ta och prata med tjocka släkten nu också, de vill bli så uppdaterade så.

Körkort!

Lagom till pass klara jag uppkörningen imorse, så imorrn blir det soova långt in i dagen tills vi ska ha en sån viktig lektion i två timmar och sen åka på hockey. Har ju inte direkt orkat brytt mig något om hockeyn på länge nu men gött att åka in en kväll jämt, när det är gratis också ;)

Ja, uppkörningen gick lugnt till, körde kl 8.15 så Sunne var ganska stilla, gött det. Hade en trevlig lärare också så om jag ens var nervös innan så släppte det iaf med en gång direkt. Det enda han hade åsikter om var min backning runt hörn (vilket jag annars klarar hur bra som helst), så lite slarv idag. otroligt skönt att allt är över så jag slipper vara fast här ute på vischan hela tiden ;P Skolfoto blev inställt idag också, när jag var på sånt bra humör och alal var så fina ;P hehe. Så på eftermiddagen krångla vi med våran hemsida och sen hjälpte jag & Fia Emma med att lägga pussel.
Och som ni kanske märkt. jorden gick inte under idag. Så jag kanske t.o.m hinner utnyttja min bil innan vi sugs in i ett vakuum :P
När kommer det "hända" nästa gång? När man fyllt 20?


Helförsäkring? Ja tack.

Delar med mig av färsk bild på V70n. Numer har den 3 fina inbuktningar runtom. (Noterbart: Inte jag som gjort nån av dem!). Nej utan det är påbackning, bumpskada och uppslängd dörr av otrevlig gubbe på Bergvik :P Så mommy är väldigt glad nu kan ni tro. Trygg Hansa får in nya papper varje vecka från samma avsändare...


Eh mu?

Dags för uppdatering? Tar det som det kommer. Sitter och ska svara på religionsfrågor men det går inge vidare. Har man inte fått böcker+läxor under ett år så är det ganska svårt att börja igen...

Idag körde jag på morgonen för att stå rätt i vänstersväg vid trafikljus (har tydligen stått lite snett så) och på måndag blir det slänga ut 720 extra på mer lektioner vilket jag fick höra i sista minuten. Så bra planerat så har vi också skolfotografering direkt efter att jag kört upp... Vilken tajmning. Och läxor ska vara färdiga tills den dagen också... Är jag en turgubbe eller?

Annars har vi kopierat analoga foton idag i mörkrummet, mina vart ju suddiga och fina men det gick nog inte göra så mer eftersom negativen blivit förstörda i framkallning. Sen slutade vi vid lunch så jag åkte med jenny till Karlstad. Fönstershoppade lite för mina money behövs säkerligen till resterande körkort. Sen testade vi på att åka buss från busstation till McDonalds bara några meter bort xD. Jenny som lätt skämdes över pojkvännen blev fasad när vi kommer ut från donken och bussen står väntandes kvar. Men för nån timme sen kom jag hem och nu ska bara avnjuta denna helg och först blir till att göra god kvällsmat :)

Ska förresten alla personer i detta landskap till Oxhälja? Verkar så, men duktiga lilla jag ska hårdträna inför kommande veckans uppkörning. Går det an blir varje dag en fest :P (pff)