Chop your head off

Är på så "gott" humör så stör mig på allt som har med praktik och sånt att göra. Stör mig på personer också.
Så detta är ett meddelande... (Ok, not so serious)Skruva upp ljudet för maximal destruction :P Min syrra som är stunt :P...
(Och hur hon förlora de flesta av sina hjärnceller)
Ok. Snart är jag serious igen. Ge mig bara nån timme.

Security

http://www.smarthotell.se/images/destination_foreign/338/budapest.jpg

Har en massa att göra på listan idag. Borstade Elvis nyss och man skulle kunna använda pälsen till stopnning i kuddar - så mycket fäller han. Han skaffar inte vinterpäls, han tappar den istället. Farmor och farfar kommer i eftermiddag då de ska vara här med syrran när vi åker och om några timmar ska vi äta nachos :)
Vi ska vara på Landvetter kl 8 imorgon så de blir till att åka tidigt på morgonen. Alla kontroller tar sån tid också säkert så vi måste vara där 2 timmar innan flyget går. Kan hålla med som Måns Möller sa, att det är för hög security på flygplatserna ibland. Så många svenska talibaner finns det väl inte? :P Mina solglasögon blev ju misstänkta senaste flygningen :P Det kunde ju vara inpackade C4 i dem :P
Packningen är nästan klar och alla grejer är laddade. Gäller bara att somna tidigt ikväll också..
Så kommer inte skriva här under denna veckan (inte för att jag är så aktiv annars heller) och kommer för det mesta inte ha på telefonen så räkna inte med att jag är kontaktbar. Men ni får ha det så bra så länge!

Några planer vi har inför Budapest:
- Shopping
- Gå runt i hela stan (!)
- Spa
- Kolla in intressanta platser
- Fotografera
- Äta, dricka
Och annat sånt vanligt man brukar göra väl?

Turnén 2008

Skitrolig kväll igår i Karlstad. Var på stand up med Björn, Måns, Soran & Özz och många blev över förväntan, så har ni inte sett den än rekommenderar jag den varmt ;D.
Var förbjudet att fota/filma men fick en liten stund i början till det för folk orkade ju inte hålla sig. (De är ju så smarta att fota under föreställningen med blixt som stör något förbannat). Pga det det typ bara skitbilder för mig mig (hade ingen blixt på) men det är ju egentligen att vara där live och minnena som räknas. Orka inte lägga ner mig på fotografin heller man är där för att skratta!
Ni kan ju kolla Sorans egna filmer på hans sida.

Skapade ett Youtube-konto bara för att kunna lägga upp filmer här på bloggen så lite mer filmklipp kommer nu i framtiden synas.

Höst

Jag är ett fan av mina veckor. Imorgon är sista dagen i skolan för är ledig både torsdag och fredag :D Och på torsdagskvällen blir det se på Björn & Co, den biljetten som vi haft sen i våras xD. Tack gode gud så har man inte slarvat bort den.
Förresten fick jag reda på idag att min moster som vi ska bo hos i Sthlm v.3 och 4 ska få ett barn till. Hon som redan har busiga lilla Emsi ska uppfostra ännu ett knyte. Ännu mer kusiner på min lista! haha.

Hm nu ska jag notera något litet till religionen imorgon. Vad juden-,kristendom och islam har gemensamt elr nåt. Slår upp - alla tror på samma gud, har en helig bok - Punkt. Inget engagemang. Märks att det snart är lov right?

Ägna en tanke åt...

Nyss varit ute med Elvis och trodde jag skulle få se en älg eller två på språng, men istället kom det en irriterande pitbull som jag fick kasta kottar på innan han försvann. Ja, så gör de ju på sån där "hundkurs" på tvn, kastar PET-flaskor på djuren. Kan de så kan jag :P Har gått runt idag och trott att det var Alexander Ovetjkin som dog i måndags och fick en smärre chock när jag fick höra det (jenny din lille luring!). Har inte kollat upp det förrän nu och läser att det var Alexej Tjerepanov. Någon som jag inte känner till men det är ju lika hemskt ändå.
Men över till något trevligare så har jag två gratulationer idag.
 - Elvit, förlåt ELVIS, fyller 6 år idag!
 - Jenny fick körkort!
Grattis grattis.


Tisdag

Man kan ju inte direkt klaga på jobbiga veckor. Idag hade vi först ingen lärare på morgonen plus att datorerna jag tänkt logga in på bara hängde sig så inget jobb för min del. Imorgon börjar jag klockan 12 och slutar 2. Ändå måste jag ta bilen med snart risk för soppatorsk de 3,6 milen till sunne :P Jag totalt grämer mig över hur fan ekonomin ska gå ihop för mig detta år plus nästa. Det är hundra saker jag måste lägga ut pengar på och har långt ifrån råd med det.
Har väldigt dålig koll på hockeyn nu känner jag också. Aldrig vet om när det är match eller hur det går. Ses i tidningen dagen efter liksom. Kanske snart ska jobba in lite dagar, ringa till hallen och få min båsplats där man nästintill sätter sitt liv i fara :P Haha jaja men det blir bättre bilder iaf än att ta bilder genom skyddsnät eller en massa huvuden ivägen.
Längtar mkt efter höstlovet nu! Komma härifrån ett tag och se lite annat ;)
Ska dra iväg till Jenny snart om någon timme och gratulera henne :)
¡Adiós!

Mysteriet med de 5 försvunna handskarna

Sitter här med en otroligt strulig dator. Fått ett son-of-a-bitch virus men hoppas det är borta nu när jag kört minst tio olika antivirus och andra virusborttagningsprogram. Har även formaterat en hel hårddisk, som tur låg det bara spel på den + en kopia av WINDOWS? Skumt, ja.
Är så freezing nu på mornarna så jag skulle leta fram mina skinnhandskar till att ha på mig när jag kör på morgonen för ratten är så kall! Men jag hittar bara en handske. Hm, jo farmor brukar möblera om i min garderob men inte lägger hon väl dem på olika ställen? Sen kommer mamma och klagar på att hennes två par också är spårlöst borta. Skinntjuv nånstans?
Imorgon blir det Karlstad och grafisk mässa. Ska kolla in alla prylar och kanske gå på nåt seminarium. Sen får jag dra ut lite på stan och handla grejor som jag inte orkade med i söndags.

Söndag-

I fredags var det höjdpunkten för sunneborna, Sunnemârten. Men som vanligt sket jag i det och följde med Emma till Arvika istället, roligare det ;) Fast på eftermiddagen gick vi iaf en kort stund i Sunne innan vi drog iväg. Och tur var det väl att vi kom iväg då hon trodde först att hon glömt bilnycklarna i Karlstad :P Vi gjorde oss i ordning med värsta korkskruvar i hôvve men inte höll det länge inte :P Åt hemma och drog sen till hennes grannar som vanligt där bla Batman drog vattenpipan i golvet :P Tror vi gick ut på stan ganska tidigt för det klagades på att det var så mycket småungar som var ute och sprang.
Nu sitter jag och väntar på att Jenny ska bli klar i stallet så ska vi åka och kolla på bio sen. Ska även inhandla lite presenter till folk och annat stuff som jag behöver.
          

See my vest

Ftw, fick min klänning idag, helnöjd :)
Systeryster som tog bild så vettefasen vart skärpan ligger.


So melodramatic

Nåt som har fastnat och som man verkligen kan relatera till. Kinda how I feel.