Dress

Vad man gör när man har tråkigt. Jo man kommer på idéen att designa en klänning...image8

Easter Eggs

image4

Nyss hemkommen från skidsemestern och påskhelgen som tillbringats i Sysslebäck tillsammans med kusinerna. Skönt att äntligen vara hemma igen, home sweet home... Hade turen att komma dit de soliga och varma dagarna. Tror backen i Branäs aldrig vart så kul att åka i som då. Kom även på att det är nog hellre måndagar man ska skida i branäs istället för söndagar (stugbytardagar), vilket borde vara tvärtom eftersom folk åker hem runt 11 tiden då, men nej då. Under måndagen hade man fri sikt i vissa backar.

Sista skiddagen tänkte vi gena lite för att slippa en smal backe så vi körde lite offpist som slutade i en ganska snösnål puckelpist. Mina skidor fick bita i berget, bokstavligt talat, körde på varenda sten som diskret tittade fram under den tunna snön och LGs skida flög ut i skogen. Evelinas min var nog roligast när hon förstod att vi menade allvar med att hon skulle ta sig ner där. Det kanske det var den backen som ett barn kallade för "Bomben" vilket fick höras i liften.

Ganska välmående och glad (för en gångs skull) efter påsklunchen går jag ut i vardagsrummet och det första jag får höra från min mindre syster är: - "Du ser gravid ut"

Måndagskvällen då kusinerna skulle dra sig hemåt mot Skåne stötte de på en hel del hinder. Snökoas ute på vägarna och stillastående en lång stund i Grums pga bilolycka. Desperat ringde de och berätta om hur de kanske skulle behöva ta in på hotell. LG som dessutom ska vara på Kastrup kl 18.00 idag för att ta flyg till Polen och ytterligare några timmars bilkörning. Varför har det snöat här också? Nu vill jag ha sommar!


image5image6

Glömde nästan...


image2
Roligaste nyheten är väl att våran Perra kommer tillbaka och stannar här i två år framöver :)
(Jennie är min förebild som fotograf ;D )

SLUTSPEL

LHC 4-1 DIF. Synd, ville hellre se Djurgården i semifinal.
Samma i de andra matcherna. Skellefteå skulle åtminstone fått vinna en match till mot HV, och svenska mästarna hade inte direkt turen på sin sida.
Färjestad lyckades i alla fall vinna hemmamatcherna denna veckan, så koppla greppet om FHC och ta en semifinalplats som såg så omöjligt ut i början?

Inte dags att lägga ner med pojklagsfasonerna nu Melin? Går inte att skylla alla sina förluster på domaren.


Om Andersson dömt åt Färjestads fördel hade det väl mer sett ut såhär:

image1