ordning och reda

Oh yea, har beställt en extern hårddisk till slut. :P Roligaste man kan slösa pengar på? nja inte riktigt men den behövs. Måste göra back up på alla foton, filmer, musik etc då datorn börjat krångla mer och mer. Tror inte jag ägt en enda dator som varit utan problem eller virus :P.

För övrigt idag har det inte hänt så mycket. Varit lite snäll och fixat musik till mammas födelsedag, (gissa om det mest är låtar som jag eller hon tycker om? xP) och skjutsat syrran till en kompis. Nu på kvällen har jag kollat lite tv och filmer, något jag inte gör så ofta nuförtiden. Imorgon kommer Anna, Niklas och söta lilla Emma från Stockholm hit, så får väl leka lite med kusinen då :)


bakom mina solglasögon

Den där Greklandsresan har verkligen satt sina spår.. Får troligtvis köpa en helt ny garderob när jag knappt får igen några av mina byxor. Får snart gå på mamma-avdelningen för det är på sådana ställen jag växt :P Nåja riktigt så illa är det väl inte haha. Idag åkte jag med mor ner till Deje för hon skulle köpa kläder. Jag fick med mig något också haha, att det fanns något sånt i Deje xD. ja blev lite linnen från Veromoda som var billiga, så varför inte passa på?

Ska sätta mig ner nu och redigera lite semesterbilder om vädret fortsätter så här. Har tänkt försöka vara med i en del fototävlingar, även om en del har svårt på att se vilka bilder som verkligen är bra tagna eller amatörfoton :P. Men en tävling verka bra för där ska man skicka in sina semesterfoton och det finns första, andra och tredjepris som alla är resor till olika ställen ;D.

Husmor

För att man inte fått sig något riktigt jobb i sommar så finns det tydligen massa annat att göra. Känner mig lite som en husmor som springer runt och sköter om huset, hänger tvätten varje dag, idag tvättat hela staketet med bromsar surrandes över huvudet >P. För er som vet om att jag verkligen inte är en sån person som brukar göra sådana sysslor kommer det nog som en chock :P Men idag var det bra att vara ute ett tag och jobba för när solen kom fram kunde man steka samtidigt som man gjorde något vettigt.

Men snart är juni slut, tycker tiden går alldeles för fort :| Får hoppas det blir bättre i juli så man kan ta och få bada någon gång i Sverige också! Hänga på hagudden med folket där man var dygnet runt när man var mindre och då det var ordentliga somrar. Snart när dad kommer hem ska jag köra in till Karlstad, hur kommer det sluta :P
γεια! αντίο!

Let the rain fall down

Hemma igen från Kreta (Well kom hem redan i fredags) och vad kommer man hem till? Jo numera svensk sommar, regn och lite åska här och där. Tar väl bara några dagar innan solbrännan är borta, tjoff. Har blivit riktigt bortskämd med vädret nu också då det varit minst 30 grader med molnfri himmel varje dag, något man inte kommer uppleva mer denna sommar. Fast nu i veckan har solen börja visa sig mer. Får se om den stannar kvar nu när jag går ut för att sola.

Ciao


Freedom

Jag måste officially announce att jag, Therese Eklöf, är klar med allt skolarbete. För 2 veckor sedan var det en hög med läxor som kunde nå ända upp till Zeus. Idag – helt klar! Men inte utan jobb har det varit, många lediga kvällar som blivit förstörda pga icke planerande människor. Men nu blir det bara kvällar till att mysa och leende titta till min resväska xD. För övrigt idag har jag haft sista matteprov i Matte B, gick väl sådära men jag är inte så intresserad av att lära mig något mer om linjära ekvationer och allt vad det nu heter. Igår eftermiddag bar det av mot Östanbjörke och köra lite paintball med klassen :) Det var väldigt skoj. Sen väntar jag på min bikini som skulle kommit den 25 maj men som ännu inte är här! Så praktiskt att man inte har en fullständig bikini när man åker på fredag! Värt att nämna: Bara 1 dag kvar innan jag drar på semester ;D