this is the life

And you're singing the songs
Thinking this is the life
And you wake up in the morning and your head feels twice the size


Snart en vecka som gått på körskolan. Gjorde sluttestet 3 gånger idag i brist på annat :P Men fick inte en enda körlektion idag, lite dåligt. Imorgon slutar vi kl 13.00, ska bli underbart med helg igen.

Nu är det bestämt vart vi ska också, blev Budapest på mammas begäran och vi åker under höstlovet. Billigt och bra är det där nere också :D. 1000 svenska är cirka 23 300 forinter :P Alltid skönt att komma iväg lite. Ciao

Se upp för dinosaurier

 
Ja, kan man säga nåt annat än att tekniken går framåt? Snacka om Jurassic park. Snart kan man inte längre skilja på fiktion och verklighet.

Denna helg

Har haft ganska fullt upp nu i slutet av månaden. Kusinerna kom i torsdags och det blev en massa förberedande inför kalaset. Träffade även hela tjocka släkten hos mormor och åt. Dagen därpå mer förberedelser och halva hushållet åkte till Sunne Vattenland pga det otroligt varma vädret. Resten började duka fram och flytta bord hit och dit. Mamma fick i present av oss välja mellan olika upplevelser. Spa, Weekendresa eller weeknd hos tomten i Halla (Det sista var inte riktigt ett alternativ, bara utfyllnad i kortet :P) Så det blev en resa eft de andra i släkten gav bort en Spa-upplevelse.

På lördagen drog vi återigen till Getebol och åkte båt i Gapern, solade och åt mat. Åkte hem sen runt halv 6 för jag skulle bort till Jen och sen vidare till Fryksdalsdansen. Jag, Jenny och Malin åkte till Sunne, kollade in lte Rosenström och jag träffa en norsk som enligt honom tjänade skiitdåligt i Norge men han ville ge mig pengar. men lite synd att jag inte träffade på så mycket kändisar, många jag velat träffa då det gått så lång tid.

Idag då kom jag upp ganska tidigt ändå, båten sattes i Visten och vi spenderade nästan hela dagen till sjöss och solade vid Bonäs. 25 grader var det ute på sjön, när vi kom hem var det 28 grader i poolen. Man behöver inte klaga på att det är kallt iaf :P Kusinerna har nyss åkt hemåt och jag sitter mest nu och tröstäter chips. Imorrn blir det upp tidigt igen och Sunne väntar.....

Efter regn kommer solsken....

Börjar dra ihop sig, ungefär bara en veckas "ledigt" kvar känns det som. Augusti kommer nog bli ganska stressat. Att mamma kom med idén om en ny resa kändes lättande.

Dagen har spenderats med att passa kusinerna här hemma, bad och sol medan föräldrarna drog upp till Torsby och fick känna på vinter i skidtunneln. Då kom samma Expressen-folk och ville ha en intervju som nyss förföljt mina mostrar under en hel dag då de paddlat kanot uppe i sysslebäckstrakten typ :P Känns lite skumt att det bara handlar om familjen Eklöf haha :P. Kusinerna har nyss åkt tillbaka till Getebol men kommer imorgon igen, samma väder kanske det blir en tripp till stranden. Dagarna går för fort I must say. Nästa måndag börjar jag kursen men känner mig inte alls så motiverad :P.

Nej nu ska vi försöka klura ut en present till mor och planera lite inför kalaset. Min DJ karriär är inte så lyckad här hemma iaf.. Måste planera om musiken, var inte så omtyckt :P haha vissa lever ju kvar i 80 talet.

Gamla minnen

Hittade en massa gamla dia-bilder från 80talet och senare. På ett komplicerat och pilligt vis kunde jag scanna in bilderna. Men det tog lång tid eftersom man var tvungen att ta en i taget och pilla ur bilderna ur ett fodral. Men scanna några från 1994 då vi var i Slovakien och bodde i morbrors hus som under den tiden jobbade där. Hände en hel del där, men de små fragment jag kommer ihåg med hjälp av bilderna är att vi hyrde en guide när vi skulle fiska. Han skulle visa bra fiskeställen osv. Men det slutade med att han tog med oss in på en närliggande bar xD. Sen blev vi bjudna till Larsas chef eller något på grillkväll och framåt natten försvann jag såklart haha.

Idag var jag ute och körde lite och vid Tolita mötte jag hästar. Ungen typ signalera att ja skulle sänka farten, ofcourse tänkte ja väl sakta ner när de kommer gående längs vägen. Men bara det att de gick mitt i vägen och flytta sig inte. Går man med hästar längs en smal väg så går man inte bredvid varandra utan på led! Och gjorde fula grimaser som att det var mitt fel. För fan håll dig till kanten då idiot! Nästa gång blir det Burger King av det.

   

dagens nöje

Blev för varmt idag att bara ligga i solstol och steka så jag tänkte göra iordning poolen och sola på en madrass där. För det första var det 100 såna där basilusker från träd så varje gång jag silade bort dem flög det ner nya i vattnet. Skit samma tänkte jag och blåste upp min madrass som jag senare märkte att det var hål i. Biltema - men den har ju vart hel jättelänge! :P Säkert våran fotboll till katt som huggit hål i den (eller syrran, ganska lika de där två).

Blir det såhär i morgon tror jag att ja slår till och badar i Fryken, hur jävla kallt det än är. Var ju 18 i poolen så ganska lika med Fryken eller?

Läste NWT imorse på deras "ressida" eller vad man ska kalla det. "Kreta - badparadis för frusna nordbor". Fick som en del Deja Vú upplevelser när jag läste.
* Charter till Crete (fifan för charter alltså :P)
* Hotell i Kato Stalos (inte samma som oss dock)
* Hyrbil genom bergen till Elanfonissi
* Området fullt av svenskar, norskar, danskar och några finländare.
* Stamgäst på en spc taverna (Vi blev det på "Wine and Taste" där ägarna ville att jag skulle börja jobba xD)

     
Nåja, lite av medelhavsbrännan sitter kvar. Vilken svensk jäkla blekfis man är egentligen.


Trädgårsmästar'n

Nice, regnet har tagit sig ett uppehåll! Vilket betydde även att det var dags för hela trädgården att vattnas inklusive mina blommor som sett lite halvdöda ut ett tag nu :P. Igår var Jenny här och gjorde mig sällskap i det stora ensamma huset :). Vi satt och krångla lite med hennes blogg, la till header osv. - check it out vetja :). Har börja kolla lite på programmet Dexter, folk som säger att det är bra men jag har inte riktigt satt mig ner för att se ett helt program förrän igår. Men det får tummen upp för mig.
Snart ska jag börja göra lite mat åt mig själv, får se vad för lättlagat det blir denna gången ;)

Hissen går inte alltid ända upp

Idag var vi inne på IKEA och köpte en del grejer. Blir alltid så sugen på att köpa saker n'r man är där. Sen åkte jag in till stan för att träffa Emma :) Gick runt i lite affärer och jag hittade en del kläder fastän det var lite utplockat med klänningar som jag gillade. Sen gick vi till älven och solade där ett tag. Fick mig iaf en bikini, tubtoppar och en klänning som jag inte bestämt mig för om jag ska ha på mammas kalas eller inte. Får i så fall sola lite mer kanske ;P

När jag skulle ta bussen hem satte jag mig på 201 till Kil som vanligt. Fick säga till en ovanligt dryg busschaufför vart jag skulle och tog väl 5 min innan jag kunde få min biljett :P. Sen när jag sätter mig får jag se att han har knappat in att jag skulle åka till Forshaga. Jovisst, sitter på kilsbussen och ska till F-haga. Hörde att han gjort fel på andras biljetter också. Trodde nästan inte han visste vart han skulle köra bussen, men tillslut kom vi fram. Och självklart ropar han ut i högtalaren att bussen mot Sunne är inställd fastän jag kollat på internet innan att den verkligen gick. Men det var falsk info eftersom bussen mot Sunne stod och väntade på stationen. Vad är det med dagens busschaufförer?

Har vart otroligt frustrerad över den nya hårddisken också. Krånglat som fan och bara blivit error error. Tillslut fick jag reda på i en datatidning att om man använde ett sorts system på Windows kunde man inte skicka mer än 4 GB åt gången. Och jag som suttit där länge och försökt skicka över fil på 25 GB :P. Bra att sån info inte finns i bruksanvisningen då utan man sitter och försöker om igen som en annan idiot ..

Prov

Fick brev från vägverket idag där de stod att jag beställt tid för provskrivning, no har jag inte, men självklart är det körskolan som beställt. 13 augusti ska jag göra teorin, 2 dagar efter jag fyllt. Ska vara på plats en halvtimme innan så kl 8 prick ska jag befinna mig på vägverket i Karlstad. Tjohej, pigg och glad kommer jag va då! Så nu vet jag vad jag har framför mig i sommar. Får väl gå ut i solen med böckerna i högsta hugg.

Gotti


Testade Centerglass. Den var god :). Hemglass kom faktiskt idag. Annars är det den vita bilen med en annan ljudsignal haha, de kanske skiftar :P. Såna saker man får hålla koll på här ute på vischan xD