Då var det fredag igen

Gött det. Har inte haft en direkt vettig vecka i skolan så. Men igårkväll då så åkte jag in till Karlstad, handlade lite mat för morgondagen och stanna hos Emma & Robert. Fick en skön sovmorgon i morse eftersom bussen som skulle ta oss till Karlskoga skulle inte komma förrän tjugio i 12. Hade lite tid på att gå på stan, köpte mig en mp3 tillslut så fm-sändaren tillslut kan användas! Så i eftermiddags var vi alla MP klasser på Boda Borg, väldigt kul :) Fick 6 stämplar eller något sådant, inte så pjåkigt ;P Men det ska göras igen, absolut. Nu ser jag bara fram emot denna helg, ska nog köra en del eftersom det snart är dags för uppkörning också!

Äntligen sommarväder, då spolas isen...

Nyss hemkommen från Kil dit jag skjutsat syrran & Co till fotbollsträningen. Redan runt 5 var det fullt med folk vid Sannerudshallen. Det är ju "årets happening" i Kil idag för er som ej visste :P Fbk mot Tappara och Åslund som kom hem... Så vi släppte bara av kidsen där och åkte vidare till Coop och Pekås för mathandling. Har varit jäkla trött idag och fick en fin huvudvärk så jag orkade inte stanna kvar och kika in matchen... Blir nog sängen och kika på tv istället :P

Sequel

Och så har man gått 3 dagar i skolan. Ganska seg än måste jag säga. Lite seg med körningen också. Syrran den lyckosten hade inte skolstart förrän idag men redan påväg till skolan i morse hamna hennes buss i diket xD. Lite "tragiskt" för den nye chauffören men sånt händer :P Har kollat lite på OS där Bolt tagit världsrekord igen, men denna gång i 200 m. Inget vidare OS för svenskarna med endast mishaps så gör inte så mkt när det tar slut..

Shopping spree

Idag blev det tidiga morgonen till Karlstad. Vägverket med en gång och göra teoriprovet som gick galant :)
Lite drivande i stan tills affärerna öppnade och jag fick chans till att använda mina presentkort. Köpte finally en plånbok som klarar alla plastkort jag har, lite kläder och lite crazy köpte jag ett par stövlar över tusenlappen, men det lär ju vara kvalité denna gång och inte budgetskit som hjag alltid hittar innan :P

Sen joina mamma mig och vi drev runt lite i Mariebergsskogen då solen äntligen kom fram. Köpte en god glass som såg ut som en älg på terassen xD. Sen blev det banken i Kil och fixa iordning kontona som muppat sig nu när jag blivit 18 och skaffa säkerhetsdosa. Alltså har jag gjort något vettigt idag! Och bara halva dagen har gått haha.


Celebration .
Yes idag är det självaste moi som fyller år. I paketen fick jag en bil (paket och paket..), mp3 sändare så det går att lyssna på musik i bilen xD, presentkort osv. Sen har man snälla föräldrar som betalat hela körkortet så slipper lägga ut pengar på det. Blir nog bara chill idag och få gratulationer på eftermiddagen.
Nej nu ska jag vidare, bye.

från ett klipp till ett annat

Okej, alla har väl sett den svenska bebisen på youtube, Wille skrattar, en charmig typ. Men denna bebis ger en nästan kalla kårar :P En framtid inom skräckbusiness?
Riktigt evil låter han iaf...fläckvis halka

Teorin börjar gå mot sitt slut. Imorrn gör jag sista dagen. Imorse fick jag helt plötsligt reda på att 12.15 skulle jag till Grums och göra halkbana. Var lite roligare än jag trodde faktiskt. Häva sladd kan jag nog nu xD 

Har nyss ätit lite boll-lulle (Vårrullar alltså). Passar in bra nu när OS står för dörren. Måste ta tummen ur och skicka in bidrag till de där jäkla tävlingarna om jag ska få nån lyckad kärriär i (sport?)fotografin, men om jag vinner (unlikely) är jag nog kraftigt försenad för OS ändå xD Men nån gång blir det Kina iaf!

Let's make electric fire

Tror jag lyckats med de flesta saker idag som man inte får göra när det åskar. Datorn stod väl på ett tag, lyssna på musik så jag hörde inte att de börja mullra. Efter ett väldans åskväder över en timme skulle jag duscha, himlen såg klar ut och ingen åska hördes. När jag kom ut från duschen så åskade det tydligen, ingen som sagt till mig, snällt :P Blev förbannad på vädret så jag slog på tvn även om det mullra lite. Var ju ändå min gamla tv så spela ingen roll...

Nu ska jag laga lite mat till att ha imorrn, ätas kall som vanligt, blir för det mesta pastasallad :P Men tar nog med pengar utifall jag vill "äta ute" någon dag. Det lockar ju..

Wake up in the morning, gotta shake this feeling

Ja några kanske känner igen introt xD, haha klassiker från 9an..
Blev väckt runt 8 idag för Elvis kände sig ensam och hade hicka :P. Resten av familjen stack iväg tidigt idag igen. Igår var de vid Ilanda på fotbollscup där syrran spelade mot bla Jörgens dotter. Hon stod i mål för det mesta men när de skulle ta en gruppbild börja hon tjafsa med fotografen xD. Hon kan va en envis jäkel när hon vill.
   "Vart spelade ni då?"
   "Eh, Arlanda....oups. Ilanda?"

Har bara 4 dagar kvar nu på körskolan och under de dagarna ska jag hinna köra 10 ggr. Ska vi slå vad? :P Vill bara få detta med körkort understökat och få leva ut sista veckan av sommarlovet.. Förresten ska vi ha en världslång praktik efter nyår, ska man hitta plats då... Orka! Måste ju tänka på sånt redan, om det inte skulle vara gjort tidigare.. nån som har någon idé på vart man kan va?