Domingo

Konstigt att de dagar man har praktik skulle man kunna sova långt in på eftermiddagen men när man väl har tid under helgen till att sova då vaknar man efter 8 hur pigg som helst. Iaf var det en sådan dag idag då man irriterande nog inte kunde hitta något i affärerna, trots man har en liten tillökning i plånboken. Men tillslut blev det mest impulsköp, t o m användbara saker. I ren panik hittade jag 2 par skor. Har aldrig varit bra på att hitta vinterskor elr liknande så det blev ballerinatypen, är ju ändå dags för att leta fram lite tunnare nu.
Har också köpt nya fälgar till bilen, xP such a day! haha

Har börjat fundera på jobb till sommaren men har helt tappat motivationen... förslag tack? Har ett i åtanke men perhaps a bit to late påtänkt.
image14

Nigella

image13
 Marängsviss med jordgubbar.
 lättare kan det inte bli..


Med den här sommarkänslan vore det väldigt gott med marängsviss, blev bara så sugen igår efter att ha kollat på Nigella. Problemet är väl att få tag i jordgubbarna ... Men kanske har några frysta hallon kvar som utväg :)
Bara gå ut i solen och gassa sen då man tagit en "day-off" :P. Varför inte, har fullt att göra nästa vecka så ---


 
......

image12
Vad är det som går snett där inne? Såna borde stympas sen skjutas.

Fibonacci


Om 3 nr är 21, 500, 521 vilket är det 4:e numret?
(Smarto där, eller inte - jag spelar nog för mkt :P)

Bildbank

Har förresten börjat lägga upp några av mina foton på bildbanker. Hoppas på att någon tok i alla fall kan köpa dem. Funderar på att lägga ut på några större internationella sidor sen. USA är nog fullt med folk som skulle kunna köpa en bild med vad som helst på. Men kan inte lägga ut några av mina bästa bilder för de kan strida mot upprättshovslagen :/ ajaj. Kan ju inte ringa till Spanien och be okända människor om tillstånd eller ringa runt till varenda hockeyspelare som fastnat på bild...

Check em' out :)
Qlick.se http://www.qlick.se/qlick/photographer.asp?id=1346

Har också på Fotomedia men var såpass strikta regler där så det blir nog inte så mkt uppladdade bilder :(
StockPhotomedia http://fotomedia.se/ (medlem Thee)

Game over

image9

Usch det var surt. Väldigt surt. Spc över att motståndarna inte längre heller spelade hockey utan ville ut på isen för att ta ner varenda spelare. Men som sagt, vi Karlstadsfolk kanske har blivit lite för bortskämda med alla dessa finalspel och SM-guld, så klart förväntar man sig mer varje säsong. Bara se framåt och vänta på nästa nedsläpp om en antal månader :P

image11
Jaså det tycker du? Tycker det var alldeles utmärkt jag. Se bara på Expressens läsare där ca 50% röstat på att de tyckte du skulle få minst 25 matchers avstäning. Sluta lipa.