inte okej

vafan händer? Har haft ont i magen hela natten, gick upp mitt i natten och när jag skulle gå tillbaka till sängen så svimmade jag, hann dock att slå i huvudet sådär härligt i garderoben innan jag tuppade av. Trodde först det var dörren till tvättmaskinen men sen insåg jag att jag hade en bula på andra sidan. Kännt mig helt keff hela morgonen, var nära att svimma igen när jag bara skulle hämta lite vatten. Typiskt att något alltid ska förstöra mina helger när det typ bara är 3 kvar! Jävla helvete. H kom ner förut och frågade om jag var i livet. Han hämtar ungarna idag så skönt att jag slipper tänka på det. Väldigt passande att sånt här händer när V är bortrest, nu är hon i SanFran' i en hel vecka. Fikan hos Fanny får jag nog skippa.. men vore gott med något i magen. Har proppat i mig piller så får se om det blir något bättre. Och vi som skulle ut ikväll, varför ska alltid jag råka ut för skit när det passar sig som minst?! Nu tar jag på en film, deppar och så får vi se om jag överlever dagen.

Kommentarer
Postat av: Emma

vi måste bli friska tills på torsdag! hoppas verkligen mina öron ger sig innan de för ofta man vill flyga med ont i öronen, gör ju inte saken bättre precis :S

2010-03-12 @ 14:25:33
URL: http://takbox.blogg.se/
Postat av: T

Ja menar det! Var sjuk hela jäkla förra veckan. Ne vore ju inte så bra att spräcka trumhinnorna :P Men du har inte öroninflammation iaf eller?

2010-03-12 @ 17:38:08
URL: http://theee.blogg.se/abroad/
Postat av: Emma

nej de har jag icke, men gör ont ändå :P

2010-03-12 @ 18:45:40
URL: http://takbox.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0