Fuck my blogg!

Varför ägna tid åt att blogga när man kan göra en massa andra saker? Har iaf haft en underbar tid här hemma i Sverige och det tar emot lite att åka tillbaka till Madrid imorgon. Sitter och väntar på ett sms om att min nya telefon ska levereras eftersom den förra var det något cp-fel med. Kommer den fram imorrn blir jag galen. Den var i Örebro i natt så den borde komma fram idag... Måste köpa mig svenskt lösgodis innan jag åker också! Godis i Spanien är dretäckligt. Jenny? Lust att hänga med till ICA efter jobbet och köpa godis? haha.

Håller på att packa och ska skicka in tentan innan jag drar. Kommer sakna lite saker tillsammans med syrran som att titta på klipp som sagan om Anakin, driva med andra folk och säga "don't ks" hela tiden (syskongrej som bara vi förstår oss på). Kommer sakna den goda maten som mamma och pappa lagar hela tiden och kvällarna vi kollar på Morden i midsomer tillsammans. Kommer sakna alla nära vänner som får en på bra humör och som man alltid har roligt med. Äh, vafan jag har ju flyttat förut? Detta var ju bara semester.. Men nu är saken så att jag inte vet hur länge jag kommer vara borta och jag vill inte lämna Sverige när det för första gången på länge är en riktig vinter och det är så jävla vackert här! Men klart, nu har ju alla börjat jobbat igen och börjat skolan så då är det nog inte lika kul att dra omkring hemma och vara sysslolös. Man uppskattar semestern mer och mer helt enkelt, dags att ta vara på den. Det är ju trots allt det bästa som finns!

Tunga ord I know. Jag känner mig så jävla gammal, som en kärring när jag säger sånt där (en modern kärring då som svär väldigt mycket), men det är skönt att växa upp.

Over and out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0