Spring i bena

Nu har vi bott på hotell några dagar, men det tog inte mer än två nätter förrän vi bytte hotellrum. Fläkten var inställd på minst 40 grader, kylskåpet var inte heller så mycket kallare sen kom reparatören för att fixa security box men han sa bara manaña, manaña. Vi bodde ju trots allt bara på ett fyrstjärnigt hotell nära centrum. I nya rummet funkar allt, nästan. Man måste spola i toaletten i ca 5 minuter för att den ska funka ordentligt.

Idag var vi på Real Madrids stadion, Santiago Bernabéu. Det rustades upp inför El Clasico på lördag, gubbarna handplockade ogräs medan vi glassade i solen. När vi skulle vidare i arenan så var man tvungen att ta en bild med fotbollsspelarna. Zlatan fanns inte med så det sket vi i. Jag tog kort på syrrans favoritsspelares skor, där det stod att han satte Jesus främst. Ibland behöver man lite hjälp av det övernaturliga.

Vi har sett en jäkla massa mer, men jag har inte mycket mer tid till av skriva (har bara internet i en timme!!) Lägger upp bilder när jag kommer hem till Sverige den 8 april.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0