Uteliggare eller top notch?

Jag skrattar lite åt mitt förra inlägg, no hard feelings. Det var inget annat än hard feelings igår när familjen kom hem. Då fick jag se hur de egentligen var och det var inget trevligt alls. Jag blev nervös inför morgondagen för det låt som att jag nästan inte skulle komma därifrån eftersom det var så jäkla svårt att acceptera att jag kunde lägga husnycklarna i en blomkruka eller något utanför huset. Sen fick jag skäll för andra mesiga saker och fick ingen kvällsmat heller. Jag visste att jag skulle lita på min magkänsla som jag fick första dagen där.

Denna morgon var riktigt hemsk, jag fick reda på att om jag inte försvann idag skulle jag inte få stanna kvar i huset. Jag skulle alltså bli utkickad på gatan. Men efter jobbigt "samtal" fixade det sig så de kunde ta nyckeln till huset klockan två på dagen och jag kom äntligen därifrån. Värsta personer jag mött! Om ni söker familj kan jag tipsa er om vilka ni absolut ska undvika!

Nu ligger jag i en annan stadsdel, nöjd och belåten, på såna där mjuka "mjölkuddar" som formar sig efter huvudet (pappa har en och vet vad jag menar) i det finaste och största hus jag någonsin varit i! Och folket som bor här är hur trevliga som helst. Att jag kunde ha sån tur i oturen. Me like the lyxliv. Om jag fick chansen att bo såhär skulle jag inte tveka en sekund! Då skulle jag flytta hit till Madrid med en gång och få med mig alla vänner som skulle få vara mina grannar. Hm ja okej, nu drömde jag lite...

Kvällen har bestått av att installera sig lite och ta in den otroliga vyn (jag tonar inte ner på mina beskrivningar inte). Jämt innan klockan sex kom norskan som jag berättat om. Vi slog oss alla ner i matsalen, åt av de fem goda pizzorna och hade det trevligt. (Mamma: Det fanns en pizza med bara getost också!) Hon verkade jättesnäll så jag ska besöka henne nån gång till veckan och om det känns bra flytta in om ca två veckor. Så än så länge får jag njuta av detta boendet, hoho :3. Nu ska jag se heroes, how I met your mother och true blood tänkte jag innan jag slocknar. Men SVT play fungerar inte i Spanien :( Dåligt!

Tack alla som stöttat och hjälpt mig under dessa dagar, utan er hade jag gått under. Men det är tur att jag har en egen vilja så jag kom ifrån det helvetet som det visade sig vara.

G'd night!

Kommentarer
Postat av: Emma

de beror nog på att spanien inte betalar tvavgift :P haha

2009-10-21 @ 23:54:25
URL: http://takbox.blogg.se/
Postat av: Jenny

Även de i Sverige betalar ju inte, det är ju förjävligt, eller hur Emma? ;)

2009-10-22 @ 19:44:26
Postat av: T

En av de sju dödssynderna liksom ;)

2009-10-22 @ 22:17:04
URL: http://theee.blogg.se/
Postat av: Emma

ja de är förjävligt! men jag sitter precis i detta nu och betalar den :/ 519 svenska kronor ska de ha!

2009-10-23 @ 12:14:23
URL: http://takbox.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0