Long day

hello. Orkar inte skriva ordentligt så det blir en snabbgenomgång av resan. Flyget mot Köpenhamn skulle gå 12.55 men H hörde från kollegor att planet var försenat. En timme senare ungefär åkte vi iväg. Fick höra att det var pga snökoas och sammanträde med folk, t ex Barack Obama, som plan var försenade från Köpenhamn. Hade iaf den skönaste flygresan ever tror jag, helt 3-säte för mig själv och gott om plats. Framme i K-hamn trodde vi att vi missat flyget till Oslo, men det var också en timme försenat så vi hann precis. Boardade ca 18.10. Men det tog väldigt lång tid innan vi fick tillstånd att flyga iväg, ytterligare en timme att sitta i ett stillastående plan... Väl framme i Oslo (Där pappa hade väntat på mig i 4 timmar och sprungit fram och tillbaka för att fylla på med pengar till parkeringen) så fick vi inte vårat bagage levererat. Väntade på en till leverans men det enda som anlände var Hs skidor! Jiises. Fick skriva upp adress etc till en gubbe sen var jag tvungen och dra eftersom parkeringstiden höll på att gå ut för 6 gången typ. Vi sa adjö och jag och pappa åkte den 3 timmar långa resan hem.

Kom väl hem 1-2 inatt och vaknade 9 imorse för att hälsa på resten av familjen haha. Kollade min mobil och såg att ja fått meddelande från Emma som jag egentligen skulle till stan med. Skyndade att göra mig iordning och vi möttes i Kil för att sen dra till stan och Bergvik för julshopping. Kul! Köpte mig kjol, topp, diadem och örhängen till jul samt lite mer stuff. Karlstad känns verkligen så mesigt nu när man varit i underbara Madrid ^^ haha, men kul att vara tillbaks ändå. Härligast var väl att se all snö! Var ute och gick med familjen förut, tog julkort och snart ska vi äta kräftor!

Förresten, pengarna är snart slut på mitt spanska tfnkort (och som ni kan gissa är det svindyrt att ringa med det i Sverige) och mitt svenska ligger någonstans i K-hamn eller Oslo.. eller Stockholm... Det är då lite svårt att få kontakt med mig. Kan ringa på hemnumret, när jag måste lånar jag mammas nr och ibland är jag uppkopplad på internet.. Men hoppas på att de levererar mitt bagage snart så jag blir mer kontaktbar och kan packa in julklapparna jag köpt! Plus att jag får tillbaka kläder att ha på mig..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0