Nyårsafta

Nu sitter jag och väntar på att Jenny och Malin ska komma så vi ska börja laga nyårssupé haha. Efter det åker vi in till Karlstad och plockar upp Sophia som jag inte sett på hur länge som helst. Sen blir det fest hos Emma och Robert där vi kommer fira det nya året. Taggad och hungrig är jag haha. Fick klämma i mig en endast en lussebulle förut för annars blir jag för mätt för att ens orka efterrätten.

Gott nytt år everybody!

Kommer nog bli ett kanonår med både medgångar och motgångar som alltid

Julafta

Haft en bra julafton idag :) Fått fina julklappar, bla en bärbar dator som jag önskade mig :D så sitter och installerar en massa program på den nu. Firade jul hos mormor och morfar idag. Åt ett lite mindre julbord än vad vi ska imorgon och som vanligt blev Emma vettskrämd av tomten. Morfar satte sig vid stereon och förstörde julstämningen genom att spela upp en skiva av någon de kände som spelade dragspel. Kändes mer som vi satt och firade midsommar. Kunde se en flashback av Lundqvists folkdräkt fladdra förbi midsommarstången på hagudden :P

På vägen hem var jag självklart chaufför, sånt man får stå ut med som ung förare. Längs Dömles "puckelpistväg" springer en jäkla hare ut framför bilen. Shit säger vi, nu kommer vi inte bli av med den på ett tag eftersom den bara fortsätter följa bilens strålkastare. Den sprang zickzack på vägen och såg ut som den hade sôpe, även om jag bytte till halvljus etc gick den inte av vägen... Jag burnar på lite för att den ska bli rädd men icke, springer vidare som extasykaninen för batterireklamen. När vi äntligen blir av med den hoppar den i diket, men tar senare upp "jakten" på bilen som låg bakom oss xD

 Imorgon blir det stora juldagen och ännu mer julklappar. Blir nog en del guitar hero och filmtittande kan jag tro.

Xmas

Idag blev det sista julpyntet klart. Hade inte ens tagit in tomtar och sådant förrän idag haha, har bara haft julbelysning. Pepparkaksgranen är klar, julstädningen är klar, klapparna är klara. Imorrn åker vi till mormor och morfar för att hälsa på halva delen av skaran som vi ska fira jul med. Men på juldagen blir det riktiga julfirandet hemma hos oss.
Fick ändå ta bilen upp till Munkfors för farmor/farfar ligger i magsjuka, missar hela julfirandet, töligt! Okej farmor kände sig bättre nu men hon var tvungen att handla mat och eftersom hon inte har körkort fick vi komma upp.
nu sitter vi och gottar oss med chips och annat gott.


GOD JUL!

Veckan som varit

Ja så har jag haft ännu en helg utan internet. Förstår inte hur man klarade sig förr utan bredband! Routern har i alla fall helt lagt av och vi har kopplat en sladd mellan bredbandet och den bärbara datorn. Så nu står jag i köket och skriver :p och detta ska kallas trådlöst nätverk!! Fick kuta in på biltema och leta grejer till routern men den fungerar ändåså inte..

I fredags var det julavslutning med redovisning och en massa godis. Åkte hem runt vid elva så blev fort rastlös när jag kom hem. Men idag har jag och Jenny varit på Bergvik, jag är klar med julklapparna! Blev ganska dyr dag så inackorderingen jag fick idag är det inte så mycket kvar av :P Försökte även hitta en gran ute i skogen, men våran hade ingen så vi fick kolla på annat håll! :P Har iaf fått tag på en så snart blir det klä granen och grejer :). Fick reda på av morbror att de inte skulle komma hit förrän till juldagen så vi ska fira jul då istället. Jobbigt att alltid skjuta upp det hela en dag :P

Rajraj

Var lite kul förut. Jag stod i köket och skulle plocka ur diskmaskin när jag hör massa bas. Tror det är någon bil som åker förbi men hör sen att det är från ovanvåningen. Går upp dit och lyssnar på låten när jag sen utbrister:
- Mamma. Lyssnar du på basshunter?!
Då har hon fått tag i absolute christmasskiva där en av hans låtar är med :P
Tomorrow tomorrow blir det Karlstad och jag ska se om jag hittar någen julklapp. Annars blir det strumpbyxor till mig själv och sen på kvällen ska jag och emma ut och se på nån Markus Krunegård.
Bara en vecka till julledighet!

Turn my face against the wind

Usch, det är bara blött ute och snart har all snön töat bort. Lagom till jul, déjà vu på det?
Och ute i sista stund, det är jag det. Satte mig med gentekniken nu. (Wow, grattis internet fungerar igen. Har inte gjort det på hela helgen. Kunde inte komma lägligare...) Hade bara börjat med rubriken. Men nu jäklar på morgonen har jag skrivit som bara den. Mycket egna tankar så ganska lätt ändå, men måste ju få med alla målen denna gången, som jag alrig tittar på annars, för att hålla mig på MVG.
Imorgon måste jag åka tidigt så jag inte missar tåget till Gbg för det vill jag ju inte, mina klasskamrater blir nog inte så glada då heller hah. Massa mys på Liseberg och annat. Gött det!
Nu blir det pepparkaksbak, om inte degen tar slut vill säga ;)

Hur ska man orka ta ansvar när man aldrig får respons?

Grubblare.
För vissa personer känns det som att jag bara duger när jag gör dem tjänster, och det suger.
Vill inte att detta ska bli någon bitterblogg. Det finns det nog gott om. Ja ä inte bitter, känner mig bara utnyttjad då och då...

Blev tillfrågad idag om jag kunde tänka mig att stå modell för en fotografering. Men vet inte jag, undrar när jag ska hinna med det och är lite missnöjd med frisyren så då får de vänta ett tag iaf! haha

winter wonder land

Nyss varit hos frissan. Bara för jag skulle dit idag så har det snöat som busen under natten och själklart måste jag åka dömlevägen. Kände mig som en formel1-förare och då syftar jag inte på farten utan rattföringen. Fanns ett enda spår att åka i över hela vägen och inte gick det köra utanför :P
Tror nog att jag skiter i att åka till stan idag. Får väl ta ut elvis och leka med honom i snön istället. Det räcker för honom, blir som hans julklapp för han blir överlycklig av den.